Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je onaj cetnik sto je bio komandir nekog odreda policije pa napadao na Bihac u novembru i decembru 1994... Treba ga suditi za ratni zlocin. Jesam smio ovo napisati?
..jesi...ko i ja da je caco bio zločinac.
Bitno je da nije kaznjivo. Ko je ubijao civile taj je zlocinac pa da mi je otac.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
...j­ebeš državu koj aima 2 dragana lukača.
NIJE ISTINA, DRAGANE SELJAČE JEDAN. NEGO NE TREBA RASPRAVLJATI O TOME GDJE LJUDI RASPRAVLJAJU. NJIHOVO JE PRAVO DA RASPAVLJAJU GDJE HOĆE, O KOME HOĆE I NA NAČIN KAKO ONI HOĆE A SVE OSTALO JE USKRAĆIVANJE PRAVA GOVORA I ISTICANJA SVOG MIŠLJENJA. E MOJ DRAGANE DA NISI U SJEVERNOJ KOREJI/RS MOŽDA BI NEŠTO O DEMOKRATIJI I NAUČIO.
KO JE UBIO MILANA VUKELIĆA?
Sto se oni boje ovih portala ... Prvo Scepo pa i ovaj kukaju kako svijet djeli svoje misljenje a dobro ipak ce oni ponovo na Bakira I. kako je on diktator i lopov
Fakat su u pravu, ova zemlja najvise stete trpi zbog slobode izrazavanja na internetu.
"Ministar unutrašnjih poslova RS Dragan Lukač rekao je danas u Narodnoj skupštini RS da o Prijedlogu zakona o javnom redu i miru ne bi trebalo da se raspravlja na blogovima i portalima, smatrajući da to nisu prava mjesta za konstruktivnu raspravu". To je gospodine samo Vaše mišljenje i za građane neobavezujuće. S jedne strane, kao tražite saradnju građana, a s druge im želite uskratiti to pravo, što nedvosmisleno upućuje na sumnju u pravednost posla koji obavljate. Kako možete zabraniti građanima da diskutuje o zakonu koji se njih direktno tiče i ako je, kako kažete, u njihovom interesu?
...neće ovi odustati dok ne naprave novu bjelorusiju...živi bili pa vidjeli...a dok god se bude eu ovako izigravo i pravio lud sa svojim djecijim "pritiscima" to ce prolaziti! evo isprdase i berlinsko-londonsku inicijativu za koju sam u startu rekao da je samo obicna eu blamaza i šprdancija! dok ne posalju visokog predstavnika sa jasnim definicijama i upotrijebe odmah bonske ovlasti i sve skrešu i oni postave pravnu drzavu na silu...od ovog svega nema ništa! samo ukrug!
Jbt. ovo ispada da se samo u Dudukovom kabinetu i ondje gdje on dozvoli , smije diskutirat ... ???
Treba Klix izmjestiti na Arubu.
Znam
Dovoljno receno "Ovaj Zakon treba nama" Znamo da sve što se desi samo treba Vama :/