Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pravi političar. Apsolutno NIŠTA nije rekao! Valjda se boji posljedica ako kaže konkretno!
Sretan / srećan/ put. I ovako i onako si bio samo dobro plačeni poslušnik!
Što mrzim kada ovako političari uzmu okolišati, da kao ono ispadne da su puni znanja pa samo pričaju. Dodik umjesto tebe mora reći šta je konkretan razlog, a ti si mogao komotno i u književnike ići.
Jeftini populizam i Dodikovo dodvoravanje naftasima i tajkunima iz Rusije. Tucic je tu kolateralna steta.
Da li bi pristao da se oružje izvozi u Siriju, Irak, Izrael, Nigeriju, itd......? Moje je mišljenje da bi to dozvolio i još po potrebi utovarao to isto oružje.
Hajde celo debilu jedan neka si dao otkaz. U stvari, po tvojoj faci , ja mislim da je tebi naredio to Dodik Dikonja, jer opasno "" voli "" bracu po Putinu. E, sad hajde kod Dikonje nek ti on dadne posao Ministra za urbanizam i vidi gdje jos moze koji sator da se napravi kako bi Mile mogao pjevati . Mi treba da naoruzamo Ukrajinu jer znamo i sami kako nam je bilo ratovati goloruki protiv vas i Srbije i JNA i vasih Rusa, Grka i Rumuna itd
Na žalost u Ukrajini se ratuje i gine, prodavali mi njima municiju ili ne?! Ja da se pitam, prodao bi im sav višak municije o kojoj se kod nas danima govori. I to sve lijepo spakovati na njihove kamione i vozove pa nek odvezu tamo, da imaju s čim čekati "mrskog im neprijatelja"i!
Interesantno je da ex-ministar u svom saopštenju ne imenuje zemlju uvoza oružja, Ukrajinu, ali to objelodanjuje njegov naredbodavac Dodik u pohvali ministrove ostavke. Baš me interesuje da je oružje namijenjeno ruskim separatistima koji razgradjuju Ukrajinu kakav bi Dodikov nalog dobio poslušni ministar?
Mog'o si ljudino skratit priču i kratko reči DUDUK NAREDIO ...... Shvatili bi mi ........