Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zaboravih sirotane ratnih profitera, njima i vama besplatan ulaz i kakav sokic ako ozedne/nit(n)e.. skupa sa ovim sto su imali ovu spesl ideju, aman zaman po dzepu mase. Nije vam ni moglo pasti na um da ministri voze golfove 2 ili 3 umjesto audi 8 i sl.. nego malog covjeka tjerati u muzej.
malo je 2 KM i samo 2x godisnje. Moja ideja je puno bolja, 2 KM prvih 5 minuta, od 5-10 min 5 km, sve iznad dnevna za 55 KM, slikanje mobitelom 10 km po slici, dslr kamerom 100 KM Skolarci jednom u tromjesjecu obavezan obilazak, super ponuda 25 km "vazdan".
Treba prodati eksponate i na mjestu te sramne organizacije otvorit "Drive through McBuregdzinicu", kladionicu i nekoliko radnji za uljepsavanje noktiju, a pare od eksponata i kirija udijeliti siromasnim politicarima. "Viva la korupcion!"
evo rjesenja, velika podrska mladima i svim njihovim idejama i zelim vam i dalje uspjeh! .. samo nemojte posustati, sad kad ste dobili malo medijskog prostora i paznje..borite se i dalje, za Muzej i sve ostalo sto smatrate vrijednim vase paznje i udjela!