Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Snimak montiran al malo sutra...Mamu vam lopovsku sprcim
pa eto imate toga/tu n.n. neko iz vasih redova hehe
CVIJANOVIĆKA JE KUPOVALA GLASOVE, DAJ PRIZNAJTE TO, PA ZAR NIJE POŠTENIJE NEGO DA SE CIJELA BOSNA I HERCEGOVINA DIŽE NA NOGE ZBOG JEDNE ŽENETINE.
brate dragi pa tuzba je protiv N.N. osobe ili vise njih ZBOG PRISLUSKIVANJA a ne zbog montiranja ili ti ga podvale.. ako cemo realno, svako ko ima net i malo znanja je mogao napraviti isti ili, u najmanju ruku, slican snimak.. kako su tuzitelji odmah znali da se radi o prisluskivanju??? zasto se nisu sjetili da postoji more drugih nacina da se ovaj snimak ovako montira? Ovakva prica za djecu je djelo zaista glupih ljudi.. i mali cigo bi smislio vjerodostojniju pricu...
E jesi mi ministar! Pa zar nevidite da je sve sada prešlo u zezanje, a samo Klix snosi posljedice! Nopolicajci su snimljeni, uredno evidentirani i naravno Klix će vam tako naložiti vatru da će se i Mile lopuža češati i tamo gdje ga ne svrbi. Pitajte ljude u RS-u koliko njih ima snimak papanke Cvijanović?
e još samo da objasni kako zna da je snimak montiran :-) (zar postizborna dešavanja nisu pokazala i dokazala autentičnost)
ma yok, nije to bitno, bitno je ko je nju prisluskivao. to je krivicno djelo i za to treba neko da "padne". a sta je prisluskivano...eh, to se nece moci koristiti na sudu jer je pribavljeno - neovlastenim prisluskivanjem... daj boze da ne budem u pravu, ali sjedi i gledaj... kill the messenger!
A sta ce se desiti ako ova afera rezoluje razrijesenjem duznosti sporne osobe? 'ocel' se onda MUP RS hvaliti?
oprosti, ali ta mogucnost mi djeluje stvarno kao Zlatokosa... kada bi postojala i najmanja sansa da se takvo sta desi, ne bismo bili u moralnoj, politickoj i ekonomskoj kaljuzi u kojoj jesmo. ali divno je zamisliti takvu mogucnost.
pretres izvrsen po nalogu tuzilastva?! u ovoj drzavi i ovom sistemu tuzilastvo predlozi sudu da izda nalog za pretres, a sud ODLUCUJE da li ce takav nalog izdati. ako je nalog izdalo tuzilastvo, bojim se da je - nelegalan. na stranu sto se bojim da ministar i ne zna ko mu treba izdati nalog.
Nalog se nemere izdati drugom entitetu, drugi entitet more da trazi od Federacije "I to je onda ako se odobri ili ne.
koliko znam, nadlezno tuzilastvo trazi izdavanje naloga od nadleznog suda. e, sad ako je ovo u nadleznosti spec.tuzilastva (kojeg ima samo RS, mi nemamo), nadlezan sud je prema mjestu pocinjenja djela - a to se sumnja na klix, odnosno SA, onda bi bio nadlezan op.sud u SA za izdavanje naloga, kao sto ga je i izdao.