Komentari (288)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ok onda hajmo organizovati vojne vjezbe sa sanzakom na kosovu zajedno sa albanijom
.....vježba na gazimestanu.......na početku kraja velike srbije......
Moguca opcija,zasto ne??samo ko ce to pokrenut😉
PRIKAŽI ODGOVORE (17)
...nek ostanu u Srbiji svakako su na svom, u BiH su stranci
sultanovi muhadžiri domaćini u bih a srbi stranci ? bravo poturčenjak
...sultanovi su stari bošnjaci koji su stvorili BiH prija neg što je pravoslavac imo državu "tkz srbiju"
Ne podržavam Nešu slinu kao ni ostale polupismene kreature Vučkove stranke, ali im moram priznati da majstorski znaju da probude najniže porive kod zatucanih nacionalista, što ih, uostalom, i održava na vlasti. Nema jedne vesti iz Srbije a da Bošnjaci ne zapene.
Ovaj prirodno neinteligentni decko, koji je Vucicu donosio gajbe Jelen piva, a to isto pivo Vucic nosio Seselju, treba znati da ovo nije 1992. godina i da smo mnogo spremniji nego prije. Nama vjezba nije potrebna, vec smo spremni.
Glede popularnosti balija u Svijetu danas,...ja mislim da ne bi samo u sutrasnjem ratu brat Srbin presao Drinu da pomogne bratu Srbinu u RS,...nego bi dolazili i amerikanci iz USA da tamane kozoyebe po bosanskim gudurama tako ti je to...
Haj sto koze , al što vam satrasmo trebe od ku..a to je već za malo opširniju priču :)
Mi svi znamo da ce rata biti ponovo, bezveze se raspravljate...nije vrijedno...kod njih je nesto puklo u kromosomu 9 i to je nepovratno (ponasanje, zelja za pobjedom (pravom, istinskom), visa vrijednost...). I neka bude taj rat, treba da bude (da nam djeca zive u miru i prosperitetu) da stavimo tacku na ovo s*anje od drzave, vole i velicaju srbiju i tamo ce mo ih poslati. U danima "žetve" svi smo dali po pusku i postali savjesni gradani (nisu vise kontrolisali) štek od po 5kom svako ima
za ovakve slucajeve (naucio bosnjo) naucila ga "92ga...tako da taj rat i nije problem....ne necemo se boriti za baketa i njegove hoteli ili njemu slicne...borit ce mo se za nasu djecu i njihovu sigurnost. I garantujem vam da rat nece biti ni nalik na ovaj prosli.
Otvori malo prozor nek' ti se provjetri ta potučena jazbina iz koje sereš. Možda te razbudi
ajd Lukavica idi na stadion i beri maline😂
Dok se genocidni smradovi ne utjeraju u Cigangradski tor (pašaluk) nema mira na ovim prostorima.
oleeoleelo da je to tako kako ti kazes postojali bi ozbiljni zlocini koji bi bili dokumentovani i za koje bi srpska strana podigla optuznicu ili proslijedila dokaze u Hag ili Tuzilastvo BiH. Zasto toga nema u optuznici protiv Nasera. Koliko znam njemu se sudi za ubistvo 3-4 srpska civila ili vojnika koji su se predali u nekom selu.Haloo gdje je tu tih 3000 koje ti spominjes. Pa znamo da bi ucinili sve da Nasera tuzite za to. Objasni , molim te. Za sve zlocine u BiH postoje dokumenti i optuzeni i dogodjaji...A vi samo bumnete i drzite se toga.Zalosno samo se sa lazima koristite da bi abilirali svoje zlocine.
Ja sam za to da OSBiH pozovu NATO snage da odradimo jedne zajednice vjezbe na granici sa Srbijom.
OSBIH ima zajednicke vjezbe sa vojskom Srbije. Bas mozda prije mjesec je bila jedna na jugu Srbije.
Glupani, predlazem vam da vjezbate prihvat izbjeglica iz BiH, sto na traktorima, sto bez traktora! Od toga cete bar imati neke koristi.
Igrate se s vatrom.
Odjebite vise od BiH
Ma to je cista gej parada
A gdje ce bit ova bei parada?
ne treba nama sandzak ne mozemo sami sa sobom da se izborimo a sto se tice rs neka se odvoje svakako rade sta hoce nama moze biti samo bolje mislim na obicni narod i nece se moci ovi supci iz federacije vise vaditi na dodika i nece nista gore ljudi zivjeti u rs nego sto sada zive ako se odvoje mislim na ljude koji trenutno zive a da nisu pravoslavci
Takve kao ti treba zaklati tupim nožem.
ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE VIDEO SNIMAKA !!