Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Mandilovicu, bravo. Uh politicara, neka smanje svoj koeficijent koji je ionako prevelik i imace sredstva, nego na jadne penzionere. Bravo Mandilovicu.
Ljudima koji su u ratu bili vi bi da uzimate?! Uzmite prvo sebi pa na kraju socijalnoj kategoriji. Nek si odbio ministre, ziv i zdrav bio. Koliko potrosi taj direktor PIO na godisnjem nivou, kolio kosta ovu drzavu? Gdje je on bio 92?
Faruk Salčinović, 2. Nasef Milanović, 3. Safet Husanović, 4. Mirsad Kaljiković, 5. Sedina Obuća, 6. Almir Spaho, 7. Leon Begić, 8. Joso Damjanović 9. Stanko Ćurčić 10. Omer Omerefendić. Ovi kriminalci su članovi Upravnog odbora Federalnog Zavoda PIO/MIO Kompletnu im familiju i živu i one koji nisu više živi
Bravo, gosp. Mandiloviću. Uštedjeti se može na bezbroj načina, a naročito na "budžetu". Evo npr. ukinuti reprezentacije ama baš svim budžetskim korisnicima, ukinuti službene telefone /brojne smanjiti/ a one neophodne ograničniti na karticu od 10 KM mjesečno, da se mogu javiti ako se neophodni, a ne svaki "šuft" ima od 60 KM pa na gore pravo na troškove telefona, zabraniti sva službena putovanja koja nisu neophodna /npr. silna sredstva odlaze na edukacije - seminare, zar nije pametnije u svakom organu uprave platiti predavača da dođe u organ i na taj način edukuje sve zaposlene, ili bar one kojih se stvarno tiče tema edukacije, a ne da uvijek idu na put /seminar/ probrani, a najčešće ih se uopće ne tiče tema seminara, ukinuti savjetnike, ukinuti profesionalno obavljanje zastupničkih funkcija na svim nivoima vlasti, te im odrediti naknadu za rad proporcionalnu prosjeku primanja po glavi stanovnika u BiH. Možda bi se tako izdifierencirali oni koji vole državu i žele joj boljitak od mafije