Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije mi jasno, pa ko jos u danasnje vrijeme koristi pecate? Stvarno, postoje brojevi pod kojia se zavodi sve uz ime i prezime osobe. Ma nasima je vazno da imaju muhur jer bez muhura nista nije zvanicno. Svasta.
Čekaj ba, čovjek mazno pečate??!?!?!?
Ministar obrazovanja ne može ovjeriti svjedočanstva... Argument mu: "Imamo problem, došlo je do smjene direktora u nevrijeme". I sad se ovi sa suda trebaju smilovat da vrate pečate da bi djeca mogla probat upisat srednju školu.