Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Posle eventualnog objavljivanja popisa samo za šumsku(svesnog kršenja ustava i EU) , međunarodna zajednica treba proglasiti Deytonski mirovni sporazum ništavnim i vratiti ustavno pravnu poziciju države na Republiku BiH ( onako kako je priznata 92 godine u UN). Šumnjaci će posle toga sve probati , pa i oružani otpor , ali onda u skladu sa odredbama UN da štite svoju članicu i odredbama Natoa , treba šumnjake preterati preko Karpata. Tada će nastupiti mir i blagostanje na ovim prostorima .
@azem Azimi Aljeti , bre , četko jedna , budi bar malo kulturan i nemoj vređati , jer ti znaš da vi šumnjaci nepovratno , u skladu sa davnim proročanstvom braće Tarabić idete u.....
pa ja ne znam sta da se proba sa ovim djikanima...koji jezik...oni samo razumiju jezik sile....mozda bi trebalo probati ko sa konjima...ehhaa...hijaaa..halo djikani ne moze....proslo vrijeme srednjeg vijeka....ako hocemo u civilizaciju moramo se civilizovano ponasati....zar nije dovoljno sto su vam djenerali osudjeni na preko hiljadu godina zatvora....a zatucanog naroda Boze me sakloni...kosovski boj jos u glavi...posle tolikih zrtava i ratovanja...i ovolike bijede i dalje se razmislja o v srbij
kad peta niderosterajška povede i spoji se kod brčkog sa specijalcima skandinavskog korpusa, četaljima ni traktori neće pomoći!
Zbog politike navedenih "demokrata" BiH je i zavrsila ovako kako kako je., doduse treba cesto podsjecati te "demokrate" na cemu se temelji njihova "demokracija" (jednakost za sve ,gradnjanska prava i slobode ...) u koju se kunu a principe iste cesto "zaborave" . BiH JE OGLEDALO ZAPADNJACKE DEMOKRACIJE (PRAVA,SLOBODA...)
Poslije ovog ide ukidanje i promjena imena manjeg bh entiteta. I postepeno za 10tak godina i ustavno preuredjenje drzave i vratiti istav rbih. Vratiti zastavu sa ljiljanima...
hahahhahaaha. I svi ce odjednom postati Bosnjaci katolici, pravoslavci i muslimani, svi ce navijati za Bosnu, svi ce se klanjati ljiljanima i pricati bosanski itd. Lijepo li je tebi na tvojoj planeti. Sto se zamlacujes bez potrebe?
hahahaha, na cemu si?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
priznat će Rusija, dovoljno
@BlackList ko će tek vama da pomogne balijanderčiću :D
điiiiiiiiiikaaaaaaaaaniiiiiiiiiii, kod Agice jeftino aparata, umjesto da zamjenite te stare, po bošnjačkim kućama opljačkane, crno-bijelo i colour "Ei Niš" vi pare dajete za aparate :)))))))))))))))))))
A koga boli tuki za IMO tim i EU?!?!
@azem Normalno, imamo bugarsku i rumuniju da vidimo sta nas ceka...
@bosman345 hahahahha, laj tornjak, laj
LOL :)
E moja gospodjo tesko je onima tamo vukodlacima u vukojebini objasniti, oni tamo u srpskom prdezu neznaju nista drugo osim prdenja.
BRATSTVO I JEDINSTVO: Vojvodina i Srbija su kao dva oka u glavi.
Taraba - dokad?
mora da su razliokasta... ko ovaj nam silni ministar vanjskih poslova....ne znam kako se zove zvaljo....
prodajem aparate-povoljno!
Svaka vam čast gospođo Milović-Halilović !