Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oj Trebinje, Trebinje evo tu sam - JEBI ME!
Ma Dodik je car ! On radi svoj posao . A dok psi laju karavani prolaze ! Dzaba toliki klipovi u tockove , Srpska grabi naprijed ! Sva podmetanja i opanjkavanja po Svjetu , Srpskoj ne prave nikakvu stetu a FBiH u sve goroj situaciji !
Da Bog da im\'o Friclovu sudbinu...vidi mu se na faci da kriminalac...
To je dobro i pametno tako i treba -te ON kao predsednik SRPSKE REPUBLIKE treba da se osvrne na sve opstine u republici kako bih jednoga dana bile izgradjene i uljepsane kao i Banja Luka i zivot bio isto dobar i lijep u cijelome entitetu diljem REPUBLIKE SRPSKE kako bih uvjerio i sebe i svoj narod da je sposoban da bude predsednik u svakome slucaju i pogledu-pored svih podmetanj i nametanja da izadje kao pobjednik kao [PUTIN] !!!!!!!!!!!!!