Udri brigu na veselje
0

Milorad Dodik se opet dohvatio mikrofona i zapjevao "Ne dolazi u moj san"

Sarajevo-x.com
Premijer bh. entiteta Republika Srpska Milorad Dodik vratio se svom starom hobiju, pjevanju na narodnim veseljima. Naime, Dodik je na manifestaciji Kočićev zbor, posvećenoj velikom srpskom piscu, uzeo mikrofon i u svom stilu zapjevao "hit" "Ne dolazi u moj san".

Kočićev zbor održan je 45. put, a otvorio ga je upravo Dodik, koji je ujedno bio i predsjednik Organizacionog odbora.

Premijer Milorad Dodik rekao je da je Kočićev zbor ključno mesto nacionalne identifikacije i odbrane identiteta srpskog naroda na ovim prostorima. Dodik je rekao da se on i njegovi saradnici, na sličan način kako je to činio i Kočić u svoje vrijeme, bore protiv stranaca koji su tu samo zato da bi bez potrebe držali pod kontrolom ovaj kraj, da bi oskrnavili RS i upravljali njenim narodom.

"Mnogi su nastojali da uklone i kriminalizuju Kočića, a danas pokušavaju i nas da kriminalizuju samo ako smo nešto rekli protiv njih. Ja ću vječno ne samo galamiti, već i urlikati u traženju prava za srpski narod u RS, jer je srpski narod dobar i čestit", naglasio je Dodik, uzeo mikrofon i zaurlikao pjesmu Bobana Markovića.

Osim Milorada Dodika, na Kočićevom zboru nastupili su još i Goran Bregović, Boban Marković i hrvatska pjevačica Severina.