Komentari (247)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Do kada će izjave ove kite mušanove zauzimati medijski prostor?
tipican spinner. Nije i jasno sto ovom ublehasu uopstre dajete medijski prostor jer je to njegov cilj. Da nije toga, morao bi svojim glupim glasacima da objasni zasto i je sve gore
Krme Laktaško!!! želi isprovocirat još jedan sukob kao što je to učinio i David Dabič iliti Jadovan Karadžič davne `92 GODINE.
Kako nas ovaj Dodo j.ebe pa rastura.Gdje sad ta Amerika,zasto smo im onolike godine lizali paksu.I.slamske zemlje nam nece pomoci,oni nas smatraju i.zmetom od vjere,ko jednommizda r.od i v.jeru,opet ce
Bantustan je multietnićki sandžakstan
Ja bi sad to isto da cujem za bosanske muslimane? Nabroj mi velike intelektualce rodjene u BIH? Nabroj mi velike sportiste iz BIH koji osvajaju medalje za drzavu? sportske uspjehe iz proslosti? Ucene ljude, naucnike neke iz proslosti? Koji je to bosnjacki stil gradnje da se raspozna? Koji kulturni stil je prozmiao BIH i njene muslimane kroz istoriju? Razvijeni ste i ucestvujete u civilazcijskom krugu jednako kao i svaka druga islamska zemlja na Biskom istoku. Samo vam serijat fali. Ja od sramote ne bi ni komentarisao to sto ti pises.
Sofronije koji si ti ret..ard. Trenutno nema zaostalije nacije u Europi od bosanskih Srba. Pa hajde navedi i jednog pametnog, a da je ostao među Do- Do mafijom, genocidšima i Chobanima??? Ko je je to intelektualno - obrazovno sjedište RS??? Da nije Kifino selo ili možda da nisu Laktaši??? Pripadaš li ti Sofronije ovoj intelektualnoj eliti??? Pa da imalo imaš pameti ne bi pisao ovo što već jesi. Tebi je dobra asimilacija bosansko-srpskog stanovništva sa ijekavice na protursku ekavicu??? Tebi je dobro što si siromašan, jadan i nevažan i padaš na sladunjave riječi chobana i međeda. Tebi je izgleda draže danas ne jesti a čuti Do-do-a kako sere po malim ekranima i medijima, je...bo te on posred pakaša. Ne treba tebi nezavisnost već dobra psihijatrijska klinika.
I mene će moja mati retardistom zvati haj nek se čuje čuje haj nek se zna jedan i jedini retardista sam ja ...
Nije mi jasan imerijalizam balkanskih naroda. Velika Grčka, Velika Turska, Velika Bugarska, Velika Srbija, Velika Hrvatska, Velika Bosna. Svi bi da žive na ogromnom, 100% etnički čistom prostoru. Neka se Federacija i RS razdvoje i gotova stvar. Bošnjaci onda mogu mirne glave na svojoj teritoriji (koja nikako nije mala, Hrvati svakako čine mizeran broj stanovnika) da prave nacionalnu državu. Da pišu svoje udžbenike, da dižu svoje spomenike, da potpisuju međunarodne ugovore sa kime god hoće. Ovako, za sve moraju u Banja Luku da priupitaju.
Честитам предсједниче на корацима које предузимате, а посебно на новом закону о образовању. Треба омогућити младој Србадији да се образује. Необразовање и заосталост потурица нам говори колико је важно образовање. Зато треба улагати у српску младост. За балије је мијешање малтера, копање канала, исјећ дрва и слично, а за нас је задатак својим трудом и залагањем помоћи просперитету вољене Српске.
\'\'Srpska ode,Poturica place, nema vise dzabe guzovace, Turci dosli bacili udicu, sad se kacte njima za guzicu.\'\'
@realista Matora, gdje si čula da ijedan Bošnjak spominje Tursku? Ti si očito od 92 zbrisala u dijasporu. Bošnjaci su izborili svoju državu i ona je Bosna i Hercegovina. Placypicko hahahahaha
RS jeste drzava jer sami Bosnjaci tako na nju gledaju. Pricaju o njoj sa prezirom, kao i o njenim stanovnicima i mrze ih. Ne volite vi BIH, vec izmisljenu BIH (bosnjacku BIH, bez Srba i Hrvata, onakvu kakvu sanjate). A ovu BIH ne volite kao ni ostala dva naroda. Po komentarima se vidi da gradjane RS dozivljavate kao gradjane druge drzave. Ne ide tolika mrznja i zelja za unitarnom drzavom zajedno. Da bi imali postovanje od Srba iz RS prema BIH, morate prvo i vi da postujete njih, pa makar da masakirate tu mrznju. Mrzite ali bar ne pokazujte toliko. Ne znam da li vi uopste vidite kuda ovo vodi? Mislim da ni sami ne znate sta hocete...Toliko mrznje, a istovremeno zelja da se ne raspadnemo. Svoje iluzije mozete osvariti velikim pokoljem ili etnickim ciscenjem, a to niti vam ide na ruku da probate niti ste jaki da izvedete. A s obizorom da je Bosnjacima ovo jedina drzava koju imaju, samim tim cete kao narod biti definisani kao nazadni u svakom smislu.
Bošnjaci ne glasaju samo za jednu stranku bez obzira šta ta stranka radi. Bošnjaci razmišljaju svojom glavom, a to je nešto što je nepoznanica Srbima u RSu jer su primitivan narod, nažalost. Znaš i sam uostalom da je to tako. Srbi u RSu jesu krdo, zato i naziv \'Šumska\'. Bijedno !!!!
Moja Emina ne kaže im ime džaba - Sluge (Servi). To im je u genima, istrenirano da sluša. Nikada Srbin neće biti čovjek ;)
kakva drzava bolan bio ,,, da nije mozda šabac bosna
..... a eto mi Bošnjaci u FBIH nismo krdo mi razmišljamo svojom glavom i stvarno nam je super, živimo, radimo, sad ćemo u EU..... ma sve super! Daj nemoj biti smiješna!!!