Komentari (292)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta dobiješ kada magarcu obuces odijelo ? Dodika
Dodikovim naumom Srbija bi dospjela tamo gdje je nikada nije bilo!
ne vrjedjaj magarce :D
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Seljačina!!
Sto mu djevojka spusti haha.. Al ono kulturno bas...
ja volim dodika ..neka njega jos koju godinu jer niko vas u RS-u ne guzi tako dobro kao Doda ! i kad ode za srbiju i okrene vam svima svoja lojava cupava ledza bit cete toliko izfucani i siromasni da cete sve prihvatat samo da ne budete vise gladni..zato meka ga jos malo..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mediji: Nemojte više objavljivati ni komentirati baju, ignorancija je najgora kazna diktatorima, kada vidi da ga u BiH više niko ne citira, kritikuje ili pominje, politički će umrijeti...Prestanite prenositi šta je rekao, uradio i sl. totalno izolirati i poslati u ropotarnicu zaboravljenih "asova"... Za sve ostale info ima MUP, Tužilaštvo, i slične institucije...
ŠTA KAŽE LAGUMDŽIJA: https://www.youtube.com/watch?v=1MVDzdkUJg0 . https://www.youtube.com/watch?v=GrrJMHhY0r0
vidi krkana i ovo je srpski heroj i ponos,hahaha ovakvi su njima preko potrebni da ih napale patriotizmom a onda pokradu do gole koze i hajd zdravo RS
sha bilo djurice,svrbe te bubrezi,oces' da ti posaljem uck da te oladi' a? bre ?!
hahahahh,....Dodo je legenda Svaka cast Predsjednice
ou ...OHR.ti majku u p...u.. ou Rusi ce dat pare jbli majku ou... Koji je ovo highlander
srbi su pokrsteni Turci
Koji mamlaz...
ovaj dodik je dobar al za neke maskote haha.. oficijelna maskota ZOOa, Mile DIKdo
koji je ovo komičar?
hahhaa koja kljusina ovaj Dodo....hahahahaha....prosto je prost....međed brdskoplaninski
"PAS KOJI LAJE NE UJEDA" ali itekako može da izazove PSA KOJI JE SLAB SA ŽIVCIMA kao što je to recimo CIA ili NATO :-D
Laktaska seljacina!!!!
Javno covjek prica o rusenju BiH i ponasa se ko da je vlasnik zivota svih ljudi u BiH, pa gdje je Inzko i ostali ima li ko da reaguje ?
Neka ga makar još dvje-tri god, kad ga čobani slušaju.Tada neče imati ni za pšenice a kamoli hljeba,Kad svijet zavrne pipu pušit če ***.A to da če im Rusi dati lovu ???vidi se kroz naftnu industriju oni su došli da uzmu a ne da daju.
svi ovdje dolaze da uzimaju niko ne daje osim kredita sa masnim kamatama :)
Ja bih volio da ovaj magarac opet pobijedi pa da onda EU i Amerika imaju i konačan povod da preuzmu kontrolu u svoje ruke.