Želi produbiti odnose
0
Milorad Dodik od sutra u posjeti Izraelu
Komentari (137)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://youtube.com/watch?v=GEPs8Zs48jo
Dok Mile hodi svijetom i lobira za drzavu RS Tihić i Izetbegović neznaju sami otić ni do Gornjeg Vaukfa.Ko nas vodi ljudi moji nije cudo sto smo u ovakvom stanju,dobro je da uopste i postojimo.
REPUBLIKA SRPSKA i IZRAEL imaju zajednockog neprijatelj; muslimane i njhovu teroristicku vjeru islam. Naravno da cemo biti bliski sa Izraelom.....svaki neprijatelj muslimana je nas prijatelj !
@ Sumadinac A šta ćemo sa Milanom Nedićem ,vašim premijerom koji je slao depeše Adolfu Hitleru u kojima se hvalio kako je \"Srbija prva Evropska država 100% očišćena od Jevrejske pogani?\" Jesu li i to \"bratski i prirodni\" odnosi ,ili šta?
@ Pretorian 1. Stefan Nemanja - Katolik. 2. Stefan I Pravovjenčani - Katolik (kršten u Katoličkoj crkvi i dobio krunu lično od Pape). 3. Srbiju je napravio Vatikan kada je krunisao Stefana I Pravovjenčanog. Dakle 1. Prije 1054 godine ste bili Katolici što dokazuje: A. Krštenje vašeg prvog kralja i njegovog oca. B. Kada ste molili Hrvatskog kralja Tomislava da vas zaštiti od Bugara koji su vas protjerali ,pobili i naravno opljačkali. Zar misliš da bi Tomislav pomogao ljudima koji ispoljavaju pagansku religiju? Zar misliš da bi Papa krstio Stefana Pravovjenačnog da su Srbi ispoljavali pravoslavlje? Moš si misliti da bi ... al na mudima ,najvjerovatnije je da bi vam poslao vojnu da vas pokrste ili spale na lomači kao Heretike. Dakle prije 1054 godine ste bili KATOLICI ,a tek poslije zbog uticaja Bizanta ste prisilno prešli na pravoslavlje.
Ma karaj pederaciju!
@s: lazes!
FBiH I Hrvatska,nastale su genocidom i proterivanjem stotina hiljada Srba iz Sarajeva,Tuzle,Zenice,Mostara,Splita,Zagreba,Zadra...Uz podrsku nekadasnjih nacistickih zemalja.
Jevreji i Srbi,zajednicki Jasenovac,prirodni saveznici,nego sta.
Dvije tvorevine nastale na sličan način,jedna je priznata a druga nije,jednu podržava Amerika a drugu Rusija obje tvorevine nastale silom i demografskim inžinjeringom SMRT svim genocidnim tvorevinama svijeta.
Ovaj se ne pometa. Radi po svom i ako treba ulizati se crnom djavolu. Nevjerovatan savez po milion stvari neprirodan ali mrznja prema muslimanima je prerasla sve. Zlaya ima sad sansu posto drzi MVP da ode do Izraela i lobira na svoj nacin. Dobro bi bilo obici islamske zemlje i pokazati sta rade srbija i srbi i skim prave savez. Srbija jos ima nekakav izvoz oruzija u islamske zemlje.
Pretorian JE SLUGA TURCIMA, SRBI SU VAZDA BILI, OSTALI I BIĆE SLUGE!!!!!!!!! SLUGE SLUGE SLUGE SLUGE SLUGE SLUGE SLUGE SLUGE SLUGE SLUGE SLUGE SLUGE SLUGE SLUGE SLUGE SLUGE SLUGE SLUGE SLUGE SLUGE SLUGE SLUGE SLUGE SLUGE SLUGE SLUGE SLUGE SLUGE SLUGE SLUGE SLUGE SLUGE SLUGE SLUGE SLUGE SLUGE SLUGE SLUGE SLUGE SLUGE SLUGE SLUGE SLUGE SLUGE SLUGE SLUGE SLUGE SLUGE SLUGE SLUGE SLUGE SLUGE SLUGE SLUGE SLUGE SLUGE SLUGE SLUGE SLUGE SLUGE SLUGE SLUGE SLUGE SLUGE SLUGE SLUGE SLUGE SLUGE SLUGE SLUGE SLUGE SLUGE SLUGE SLUGE SLUGE SLUGE SLUGE SLUGE SLUGE SLUGE SLUGE SLUGE SLUGE SLUGE SLUGE SLUGE SLUGE SLUGE SLUGE SLUGE SLUGE SLUGE SLUGE SLUGE SLUGE SLUGE SLUGE SLUGE SLUGE SLUGE SLUGE
serbian SLUGA NAJEDI SE ONOGA (GO-VANA) ŠTO SU TVOJI PRECI STOLJEĆIMA JELI KAO SLUGE KOD RIMLJANA I TURAKA, GO-VANAAAAAA . ONO ŠTO ĆE BITI JESTE DA ĆE TE VI OPET TURCIMA BITI SLUGE. SLUGE SLUGE SLUGE SLUGE SLUGE SLUGE SLUGE SLUGE SLUGE SLUGE SLUGE SLUGE SLUGE SLUGE SLUGE SLUGE SLUGE SLUGE SLUGE SLUGE SLUGE SLUGE SLUGE SLUGE SLUGE SLUGE SLUGE SLUGE SLUGE SLUGE SLUGE SLUGE SLUGE SLUGE SLUGE SLUGE SLUGE SLUGE SLUGE SLUGE SLUGE SLUGE SLUGE SLUGE SLUGE SLUGE SLUGE SLUGE SLUGE SLUGE SLUGE SLUGE SLUGE SLUGE SLUGE SLUGE SLUGE SLUGE SLUGE
Ne razumijem kako to da predsednik Izraela i ministri primaju Dodika predsednika jednog entiteta u Bih??? Trebalo bi se zamisliti na tom cinjenicom..... Pametan je Dodik pokusava preko Izraela da postigne svoj cilj kod Amerikanaca... A Komsic suti....
streljano je i 300 djaka i 18 profesora, to je istina, i dosta gradjana, ali srbi su imali Nedicevu vladu i bili fasisti
@Sumadinac Nadij ti knjigu koju j \"Serbien ist judenfrei\".c Einen Tag zuvor hatte bereits die Erschießung von 2.200 jüdischen Gefangenen aus dem Lager Belgrad begonnen. Eine Woche später berichtete SS-Gruppenführer Harald Turner, Chef des Verwaltungsstabes bei Böhme in einem privaten Brief, bereits etwa 5.800 liquidiert zu haben, und weitere 2.200 in den nächsten acht Tagen erschießen zu wollen: „Es ist ja eigentlich falsch, wenn man es genau nimmt, dass für ermordete Deutsche, bei denen ja das Verhältnis 1:100 zu Lasten der Serben gehen müsste, nun 100 Juden erschossen werden, aber die haben wir nun mal im Lager gehabt, schließlich sind es auch serbische Staatsangehörige, und sie müssen ja auch verschwinden. Ustvari je pogresno da se kaze da se za svakog u.b.ijenog Nijemca u odnosu 1:100 streljani Srbi. To su bili Jevreji koje smo imali u logoru, ali i oni su bili srpski drzavljani, i oni su morali nestati. To je ISTINA. Laz je ta tvoja prica.
Jevreji i Arapi su semit, Jevreji su Mojsijevci,a Arapi Muhamedancii-dva naroda koja se zestoko mrze.Zasto? Zato sto su Arapi okupirali i naselili se na njihovu Svetu zemlju. Srbi i Bosnjaci su Slaveni-Srbi su Hriscani,a Bosnjaci Muhamedanci- dva naroda sa uzasnom medjusobnom mrznjom.Zasto? Zato sto je Turska uz pomoc Bosnjaka Muhamedanaca osakatila Srpske zemlje naseljavajuci ih Poturcenim bosnjacima-Muhamedancima. Zakljucak; I Jevreji i Srbi moraju protjerati strance sa svoje zemlje .Zato se moraju prijateljiti i dogovarati u zajednickoj borbi protiv uljeza/okupatora.