Komentari (210)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi koji su svoju imovinu stekli na nelegalan nacin trebaju ostati bez nje i za to odgovarati. Sve im oduzeti i podijeliti sirotinji. Ali nece na to pristati Dodo, Dragan ni Fahro jer bi ostali bez cijele imovine
Dosta separatizama i prijetnji podjelama. Ako hoce dušmani Bosne silom neka, probaju znamo gdje smo 95. stali. Bosna pripada svima!!!
POZDRAV ZLAJO OD SPAVAČA SAMO MI ZNAMO DOKLE SE SPAVA A DOKLE SANJA POZZDRAV iz Bugojna
Kaze Zlatko na dnevniku 2 FTV: \"Znate, mozes sta hoces, mozes dokle hoces, ali ne mozes dokle hoces to sta hoces\"...... ja mislim da je on to mislio na svoj predsjednički mandat u SDP-u...
Ljudi, doslo vrijeme da nam Zlaja ko Hugo Chavez iznosi vijesti svaki dan. Znao sam da ce i to doci.... Pozdrav objektivnom FTV-u. Rijecima: Selam Dzamahirija.
SDP I zlaja doprinose konačnoj podjeli bih,hvala im na tome(Iako je i sada podjeljena )Hrvatski ce se barjak vječno vioriti u Hrvatskom Kiseljaku!!!
predlažem da bošnjaci (NA ČELU SA ZLAYOM) odaberu hrvatima predstavnika pošto su oni (hrvati - bošnjaci katolici) glupi i ne znaju šta je najbolje za njih ... uuupsss pa već jesu - živio hrvatski predstavnik željko hvala bošnjaci islamske vjeroispovjesti vam na ovako dobrom predstavniku možete li bošnjacima pravoslavcima (srbima op.a.) izabrati isto jednog ovako kvalitetnog :)
Očito se Bakir gleda. Ne kužim zašto mislite da je Lištica nešto loše? Pa to je rijeka koja protječe kroz Široki Brijeg.
Ovi sa poskoka malo tamo, da se ohrabre onda vamo da kao komentarisu i organizovano prepisuju sto im cirilicari serviraju. tek da se zna o kakvom cojstvu i junastvu uce od dodola. Cirilicom potpis molim!
Živio Milaroda Dodik, predsjednik certificiranih Hrvata u FBiH i RS Pozdrav iz Sarajeva sa većim brojem Hrvata (koji ne glasaju za hdz) nego u hrvatskom kiseljaku koji glasaju za hdz. http://en.wikipedia.org/wiki/Kiseljak http://sr.wikipedia.org/sr-el/%D0%9F%D0%BE%D0%BF%D0%B8%D1%81_%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%BD%D0%B8%D1%88%D1%82%D0%B2%D0%B0_%D0%91%D0%BE%D1%81%D0%BD%D0%B5_%D0%B8_%D0%A5%D0%B5%D1%80%D1%86%D0%B5%D0%B3%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B5_1991.
Nikada neces napraviti islamsku republiku lagumdjija,djaba ti oni mesari predstavljaju kao Hrvate,oni su izdajice vlastitig naroda.POZDRAV IZ HRVATSKOG KISELJAKA!
Zna se ciji je zlaja predstavnik- islamsko bosnjacki pod plastom komunizna
ODUZETI POKRADENO, prdekana.
Nisi ti saposoban da formiras vlast..suknuce ti i dodik i josipovic..na kraju ce ipak biti po njihovom..na pogresnoj si adresi prijatelju ako mislis da si predtavnik svih naroda...
Do sada nisam glasao za SDP, ali od sada glasam samo za njih.
\"...zakon o oduzimanju nelegalno stečene imovine!!!!\" zar ovakav zakon vec ne postoji u Bosni, vec ga je potrebno posebno izglasati??? Koje su ovo flaskule, izgubljenih politicara. Jadan je narod i drzava kojoj su ovakvi na celu.
PUS.I ZLATANE