Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dusanka smrduljo popusi dodiku tvom idolu, hebo ti on mamu ai tebe u zvalje!!!!
Svaki dan pune dnevne novine i web stranice ovog kriminogenog GRMALJA.Nudim opkladu da ce u narednih 16-16 mjeseci ili biti uhapsen ili pobjeci u majcicu svrbijicu.
Ne mogu da vjerujem o čemu raspravljate, dok političari i lopovi kradu sve što stignu. Pa neko vam je mozak isprao, razmišljajte svojom glavom!! Nemojte biti glupi! Ljudi država pripada narodima koji u njoj žive. Nije rješenje praviti bosansku, srpsku i hrvatsku državu, i ostale nebosance, nesrbe, nehrvate jednostavno \"otkačiti\" iz države i ako već hoće svoj kutak na zemlji neka sami sebi naprave novu državu, državu ŠLJ. Najveća nepravda na svijetu je napravljena onog trenutka kada je prvi čovjek rekao da dio zemlje pripada njemu. Zašto se vi, građani sada raspravljate o temama i stvarima na koje ne možete imati uticaj? Mislite racionalno!Sve dok smo ekonomski zdravi,nebitno je ko upravlja državom. Mislite na sebe, jer vidite da niko na svijetu ne misli na vas. Političarima je najmanje bitno ko ste vi i šta ste,sve dok vam mogu ispirati mozak idejama nacionaliteta i poskupljenja \"osnovnih\" stvari.MENI JE SVE OSNOVNO!
SRAMOTA! Ne znam da li je dodik vidjeo situaciju EDISA HODŽIĆA, kome bi 2 ovce dale smisao za život. SRAMOTA!!!
MILORADE!...MA BOLI NAS K.RAC!
DODIKOV SIN:..................... tajo daj mi tri miliona DODIK: ................................nemam sitno sine DODIKOV SIN......................kme kme kme kme kme DODIK:.................................sine nemoj plakat, uzet ce tajo od druge .............................................djece. ko njih sisa nek se drogiraju i klosare
A ti gore, zaboravio si Aliju Izetbegovica-Ataturka(nek oproste turci), oca nacije, i on je SRBIN!!! Ahahaha!!!
Ma, ja sam ti, bre, Srpkinja od glave do pete, a ti crkni odmah!!! A Dodika ti preporucujem mami, ako bude htio, mnogo je izbirljiv u zadnje vrijeme. Imas li sestru, mozda prodje?
neka,neka da Bog da potonuli zajedno s dodom,nemali hljeba jesti!!!!!!!!!
glupaco ti si bosanka pravoslavne ispovijesti a ne srpkinja,srbi su u srbiji a bosanci u bosni, logicno, nijedne vise isfrustrirana smrduljo!!!!!!!!hebo vam dodik mamu!!!!!
Niko nije ni Srbima ni Hrvatima osporio pravo da to budu, niti moze. Prema tome, cisto gubljenje vremena rasprava o necemu sto je odavno utvrdjeno i potvrdjeno.
A i cemu gubiti vrijeme na glupe rasprave, uvijek o jednom te istom. Ima zakon i ustav, tako je kako je, i to se najvjerovatnije nikad promijeniti nece. Bar ne u blizoj buducnosti. Cemu onda glupe rasprave. Ni mene to ne bi trebalo zanimati, kao da mi zivot zavisi od toga da tebi dokazem nesto. Ili nekom ovde komentatoru. Nego, eto, nervira me kad se zakacite svoje maste pa pocnete sa nekim svojim imaginarnim teorijama i pustim zeljama.
Pa, dobro, eto, onda su i ovi rodjeni u RS isto Srbi a ne Bosanci, jer je i to Republika njihova Srpska...isto ko sto si ti rodjen u Jugoslaviji, drzavi, a tvrdis da si po republici ono sto jesi...prosto. Ili si po drzavi, ili po republici, ono sto jesi. Ako si po drzavi rdjenja, onda si jugosloven, ako si po republici, onda bosanac, tako i srbi, oni su onda isto po republici, srbi. Prosto.
Ehhhh...kako je sta nastalo, moj si ga ti...i meni mrsko da o tome...nije ni bitno sad, sta je tu je. I dosadilo mi vise da objasnjavam najprostije stvari na svijetu!!! Malo logike i zdravog razuma, i sve ok.
Dušankice jesam Bosanac,Juga je imala svoje Republike ako nisi znala,Juga je bila Federatinvna sastvljena od Republika i Pokraina. Valjda ćeš svatit.