Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HUMANITARNA AKCIJA ZA GAZU \"Neka RAT stane\" Broj Humanitarnog telefona je: 090 292 005 na ovaj poziv donirate 3,00 KM
NAPRAVIT CE OGROMAN PRELIJEP SHOPING CENTAR NASRED BASCARSCIJE. MAJKU LI IM NJIHOVU. NA MARIN DVORU PRAVE 2 OGROMNA SHOPING CENTRA, A BIJEDA NEMA NI PARA DA TROSI U NJIMA, GDJE SU TE FABRIKE, FIRME ISL. NEK OCISTE CARSIJU, OSEVAPIT CE SE. SAMO NEK RENOVIRAJU AL NEK IZGLEDA KAKO JE IZGLEDALO. AL TREBA NEKO DA ZARADI, KAO STO SU POPLOCALI VILSONOVO DA SE NEKO OPERE PARE NA PLOCICAMA, SVE JE TO SMISLJENO. CCC JADNI MI GDJE ZIVIMO
Ostavit staru kaldrmu i dopunit ako treba al nikako je bacit il upropastit! BOSNA4EVER!
\"...ali se čekalo na glavni projekt i završetak ljetne turističke sezone\" \"...radovi mogu početi već u martu ili aprilu i biti gotovi u za tri do četiri mjeseca\" cekali kraj ljetne turisticke sezone ove godine a sta je sa istom sljedece godine? cak i kada bi se sve odvijalo prema navedenim rokovima sve bi trebalo biti gotovo polovinom jula a znajuci u kojoj drzavi zivimo ne bi me iznenadilo da otprilike u to vrijeme \'neko\' polozi kamen temeljac ili presjece svecanu vrpcu, sta se vec radi pri obnovi trgova.
ma joj 20 000 km za obnovu, a resto u lopovske dzepove, pa ce nam ferhadija bit ko da je Katrina prosla kroz carsiju, malo malo pa rupa ili izdignuti kamen...ma joj, majke bi me iznenadilo kad bi je fino uradili, ali vec ko da gledam nista to nece valjat, samo peru novac
super, sad ce i bascarsiju da upropaste... kod nas sve sve radi tako stihijski, povrsno i nestrucno i lijepo me strah na sta ce to liciti. mozda zabetoniraju?
masala..samo neka se gradi.
Ne kontam, sta se imalo cekati sa zavrsetkom ljetne sezone do kraja godine, kad se za sami tender trebaju cekati mjeseci prije pocetka radova?Nije li se mogla u zimskom periodu skinuti stara podloga, do pocetka proljeca, tako da recimo radovi zbog kasnjenja ne zavrse u septembru, nego u maju? Inace nadam se da ce izabrati dobru i skupu podlogu i da ce to napraviti kako treba. Svakako treba gledati kako su takve stvari poplocali u drugim EU gradovima. Otici do Francuske, Italije i Spanjolske, pronaci slicne projekte, vidjeti kako su to oni rjesili. Bascarsija je dragulj, ali je danas ruzni dragulj. Izgleda mi siromasno, jadno i cak prljavo. Tu se nesto mora mjenjati drasticno.