Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja jos nisam okusio srecu od igara na srecu ... hahh
Jbt, kao da se radi o zakonu o nuklearnoj energiji. Kladionice, vitalni finansijski interes nekoliko ljudi iz vrha Kra-de-zea.
Pukla SDA tikva i u Tuzli, neće više Mostar i Sarajevo obrtati ogromne deficite i poreske praznine. Kraj ! I početak politike čistih računa. http://www.avaz.ba/clanak/236213/gutic-odgovorio-konakovicu-55-posto-deficita-fbih-dolazi-iz-kantona-sarajevo
Gosspođo : KAd će neko istražiti imal PDV na vozni park udruge neprofitne udruge građana koja se zove CRKVA ?? http://www.slobodna-bosna.ba/img/vijesti/2016/05/slika2.jpg
NAravno zahtjev se odnosi i na Islamski zajednicu, u čijem nazivu nema da li vjerska ili građanska !
Razvuci, razvuci, para mi navuci, Ja ću onda finansirati tvoju kampanju, Za ostalo MMF kredit povuci, A svi ćemo se čuditi budžetskom stanju..... A narod!!?? Vazda je u sranju pa nek miješa malter, ko mu jebe mater.....
NIKAKVE INSTITUCIJE NISU KONZULTIRANE KADA JE BEVANDA promijenio propise u jednoj jedinoj riječi kojom je ZAKINUO državni odnosno federalni proračun za 200 tričavih miliončića. GODIŠNJE !! A sad kad na isti način treba vratiti u ustavno i staro stanja INSTITUCIJE, parlamenti, Standardna procedura odugovlaćenja godinam i na kraju šta ? VETO RADI VITALNOG MATERIJALNOG INTERESA HRVATA, koje smo već vidjeli. Ako neko namjerava da otuđi u tri godine još 600 miliončića dobiće krivičnu prijavu odmah !!
U prijedlogu stoji da se uvedu akcize koje ce placati oni koji ne ucestvuju u nagradnim igrama :) :) Zasto bi samo placali oni koji igraju ?!!? :) :)
Ne kenjaj ziva bila. Znamo vrlo dobro sta su intencije vase politike
J... < Da su ti intencije politike, pa i nekako. To su intencije HDZ-a. HDZ nema više " svoju" banku - sada mora da se kešovina vrti mimo tokova legalnih finansijskih transakcija u Federaciji! Zato je tolika panika kada je ovo izašlo na Parlament. HDZ je državi dužan preko milijardu ipo poreza vs koskarnica!
@alejalipa92 - ako se ovo ne razriješi ovih dana - građani će tužiti poresku upravu za nerad, a vladu za podršku lopovima!