Komentari (128)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
šupci i izdajice poput tebe nisu poželjni u bosni, obračunat će se s vama hrvatski narod, ne brinite se, samo da im dođe do noktiju, a blizu je.
da je pametan pokazao bi hrvatskom naradu koliko je HDZ nakrao i onaj Lijanovic a ne šuplju bacat
Pogledajte kako je bilo danas u ŠTABU FAHRUDINA RADONČIĆA http://youtu.be/xZpATnH-PPQ
Sta je lesinari regionalni sjatili ste se odma ,nije crkla BiH, jos je ziva samo se cisti od kancerogenog tkiva.I ako nisi znao Sarajevo je glavni grad.
gotovi smo davnih dana malo se informiraj treći entitet za 10-tak dana
Poludile nacionaliste, tresu im se guzice i fotelje, pa svasta pricaju...Dovoljno ste uzeli love, vrijeme je da idete... http://www.youtube.com/watch?v=PkTX5qG-4S0
Pogledajte trecu sliku i kako se banda petokolonaska uvlaci u supak Milanovicu, a njemu ego na Sljemenu? Tako se osjecaju vazni kad su u zapadnoj, skoro se osjecaju kao kraljevi. Pametuju do zla boga, a petokolonasima samo pertle vire iz guzice.
hotel Bevanda hmm a ti Milanoviću se fino vrati odakle si došao
Sta ce ti to hmmm, nije covjek ukrao drzavnu lovu, nego je otvorio hotel od prodaje cistih i jako kvalitetnih opojnih droga.
UMJESTO da obilazi Bosnu i Hercegovinu te dijeli savjete, Zoran Milanović bi se trebao pobrinuti za svoju zemlju i za ovih blizu 400.000 nezaposlenih te posrnulo gospodarstvo, kaže Aljoša Babić iz Zelene stranke. "Očito je da Milanoviću bolje ide vanjska politika nego pokretanje hrvatske ekonomije, koja je u rasulu i u kojoj propadaju generacije mladih ljudi koji završavaju škole i fakultete s minimalnom šansom da će naći posao u struci te se pretvaraju u konobare i zaštitare. Smiješno je da je Zoran Milanović prije odreagirao na stanje u drugoj zemlji nego na katastrofu u Gorskom kotaru, koji se nalazi na samo sat vožnje do Zagreba, za što je premijeru trebalo gotovo 5 dana. Milanović je još jedan u nizu hrvatskih političara koji ima strašnu želju da uređuje u Bosni i Hercegovini te da kreira njihovu politiku. Ako Milanoviću fali uzbuđenja i prosvjeda u vlastitoj zemlji, sigurno je da ovakvom politikom jako brzo dovesti do toga da će prosvjede morati smirivati u svojoj zemlji.
Cuj velikobosnjacka politika? Aljosa je iz Hrvatske, glupi stvore. Ovo je vijest iz Hrvatske, ne iz Bosne. Inace sta je, moze biti velikohrvatske politike, moze Milanovic doci glumiti facu u Mostaru, a ona govna dilerska i lopovska mu lizati dupe, moze Vucic se osjecati vaznim da sere o Bosni, dok mu narod gladuje i dok mu trecina Naroda nema obicne WC solje nego sere po njivama i u rupe od cucavaca, ali ko to vodi "velikobosnjacku politiku"? Daj mi ga navedi da odmah sad zaokruzim glasacki list u glavi?
BiH bukvalno gurnuti u EU! Dosta je vise macionalizma lopovluka ratnih huskanja! U kojima samo jedni profitiraju! Evropska drzava sq svim prava Jednakim za sve!!!
sad vam ni Milanovic ne valja - hahahaha Ostace vama Bosnjama jedini dobar i cestit rvat Mesic a ostale valja poturcit
Ne valja mi nijedan stranac koji petlja svoju poganu njusku u BiH i to kad to niko od njega nije trazio. Ne laje tornjak zbog stada, nego zbog sebe. Boji se beogradska i zagrebacka banda da ce se Hrvati i Srbi ugledati na Bosance, pa da ce i njima paliti. Ovo nije bosanski fenomen, ovo se desava u cijeloj svijetu. Narod se bar isprazni. U Hrvatskoj je 400 000 nezaposlenih, sto je 10%. u Bosni je 570 000 nezaposlenih ili puno manje od 20%, u Srbiji ne znam, ali je vjerovatno vise nego u BiH. Sto znaci, isti simptomi, toga se oni boje.
"Strah od bošnjačkih militanata": Milanović u Mostaru, Dodik u Beogradu! Autor B. A. 09. 02. 2014. • 16:37 - See more at: http://www.***/politika/181116-strah-od-bosnjackih-militanata-milanovic-u-mostaru-dodik-u-beogradu.html#sthash.3BxRvG8N.dpuf ------------------------------------- Cudna izjava ovog takozvanog novinara.
Kada ćete shvatiti: Nije više u pitanju nacionalnost! Ljudima došlo 5 do 12, prekipjelo im je 20 godina ropstva!
Posjeti glavni grad a ne Mostar koji nema nikakvu vlast, ni mi ne idemo u sandzak nego odemo u Beograd u posjetu !!!!
Upravo tako! Ovo je krajnje licemjerno prema svim građanima ove države, a i izjaviti da je "Mostar bliže od Sarajeva" se može dvosmisleno protumačiti. Milanoviću, ne kupi ni ti poene za predstojeće EURO izbore po Hercegovini!
Opet pokusavaju okrenuti pricu na etnicke i religiozne grupe, koje nemaju veze sa demonstracijama. Ovu su prvi protesti i nasoj drzavi koji ne poznaju etnicke i religiozne podjele. Takodjer ponovno se prebacuje odgovornost s jedne na drugu granu vlasti, dok problem lezi u svim drzavnim, federalnim i kantonalnim organima.
Sve dok se nisu počeli iznositi politički zahtjevi, protesti su bili opravdani, a kada se počelo pričati o kantonima, entitetima, protesti su izgubili podršku velikog broja građana
budimo realno ,većina protestanata je iz iste nacionalne skupine i to je realnost ,slažem se sa doo rogovi ,sve dok nisu marksisti počeli ubacivati svoje besmislica ,protest je išao u pravom smjeru
Milanović dans u Mostaru -“Jedini razlog zbog koga sam došao u Mostar, a ne u Sarajevo je to što je ovaj grad multietnička sredina” sarajlije ,eto vam premijer "prijateljske rvatske !
Nije ovo rekao.. Al svejedno Bosna Bosnjacima
Jeste rekao, al nije svejedno. Bosnjaci i ostali, medju njima ima i Srba i Hrvata, koji su ne samo demonostrirali, nego i pljackali, su to radili u sredinama gdje su Bosnjaci vecina. U cemu je problem, zasto su se srbijanski i hrvatinski politicari uspanicili? Zao im Sarajeva ili su se usrali hrvatinskih 400 000 nezaposlenih ili srbijanskih milion sigurno?
Nadam se da će Milanović u Mostaru biit upoznat sa agresijom SDP omaldine + raznih NVO udruga by Ruf Bajrović na slobodarski dio Mostara...
do HIT-a i od HIT-a
Sta je Milanovicu? Mislio se da su Bosnjaci budale. Nisu. Nije ovo 92. NIKAD VISE. ZAPAMTITE - NIKAD VISE.
NE VJERUJEMO POZNATIM POLITICKIM LICIMA, NECEMO NIKOGA OD NJIH, NIJEDNU PARTIJU, SVI SMO ZA BOLJU BIH
Milanovicu svaka tebi cast, ali zalazi se ti za svoju Hrvatsku, a mi cemo se za se brinuti, vidjesmo mi kako vi kao susjedi se zalazete za Bosnu, Hvla ti ali smao se ti drzi svoje Hrvatse, a nas ostavi na miru, mi cemo pocistiti svoje smece i naci put do EU