Komentari (135)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba se manje baviti sa ovim podvojenim šizofreničarem, postao je ko nenavođena raketa i hrvati će sve više imati probleme sa njim...
Čist primjer čviljave budale
Nema uskooki Zoki bas visok stepen inteligencije da zna sta je genocid.
od oko 8.000 stradalnika vojnika u redovima Hrvatske vojske oko 1000 vojnika su Bošnjaci ili Hrvati muslimani.. Pa ne vjerujem da je udio Bošnjaka u Hrvatskom stanovništvu 13%. dobro bi bilo da hrvatski sveznajući samodopadni predsjednik malo i ovo pojasni.
Intelektualni nivo većine bošnjaka ovde i (ne)smisao za objektivnost ne dozvoljavaju da se neko ozbiljan sa njima upusti u raspravu i suprostavljanje argumentima. Preostaje samo da im se prepusti monolog prepun prostakluka, mržnje i zavisti kojim će prividno smirivati svoj strah i frustraciju. Umesto da se i na nivou komentara ovde i na nivou nacionalne politike upuste u razgovore sa ostala 2 naroda u oblikovanju zemlje oni očekuju da će spoljni faktor ispuniti njihove ideale.
Treba bit realan , Vukovar jeste teški zločin al nije genocid.Moja obitelj je doživjela teški zločin u II svj.ratu od strane četnika i kako god to mojoj obitelji bilo teško al to ipak nije bio genocid jer ja danas pišem po Kluxu.Da je bio genoci mene danas nebi bilo , gen moje obitelji i naroda bi nestao.
Zoki je narkoman
Tip je ludak. Takvi ruse s svijet. Da mu je vise moci unistio bi civilizaciju.
Sve što Zoran M. treba da uradu je da ŽURNO POSJETI PSIHIJATARSKU USTANOVU !!!!
Dok Plenkijeva kriminalna organizacija, sudski presuđena, uljudno krade sve, Milanče sve češće preskače terapiju.
Kakva ojebina
Bakir Izetbegović 💚💚💚
Po definiciji genocida na ovim prostorima u zadnjih 100g se dogodilo najmanje 1000genocida vecih ili manjih. Da nije bilo surovanja Hrvata i Bosnjaka sa okuoatorima Srba bi sada bilo najmanje duplo vise. S tim da se termin genocid koristi u geopoliticke svrhe to dokazuje i to da Njemacka nikad nije optuzrna za genocid iako ga je pocinila ali i posle saveznici sto su uradili nad njima u Poljskoj.
Danas svi ispred ambasade hr i poslati govna kuci kad ovi nasi takozvani politicari nista ne cine treba narod preuzeti u svoje ruke.
Takozvane pobosanske stranke sute i niko se ne oglasava haloooo uhljebi hoceli biti makar protjerivanja iz Sarajeva hrvatskog ambasadora.
Ovaj Milanovic je tako odvratan treba ga proglasiti nepoteljnom personom u BiH.
ljudi moji...