Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne se.ite puno Ovo je vjerovatno auto hrvatske specijalne policije koje se koristi za putovanja državnika po regiji Da je Vlada kupila sama sebi ovako auto ne bi ga Milanovic bio 3 sata na vlasti...Kakvih crnih 600.000 eura
što mi ukrade nadimak j.e.b.e.m te u stau.
Zato smrkni lajnu koke, gun si nabavi i REJS vozi blindu, zato ne brini i REJS vozi blindu oh my Lord, yes, indeed (obrada od Z.Pusenja)
rvatski PEDER
@mac dobra primjedba ali nasem gosparu Stipanu Mesicu nije trebao ni kabriolet da proseta Sarajevom ili Mostarom, jer dobri ljudi sa dobrim i iskrenim namjerama se lako prepoznaju ma gdje bili- ...i eto to je ta kvaliteta koju ocekujem od nasih \"susjednih\" drzavnika
šta će šuga...sve sami jad, čemer i kukavica...
je... vam vjeru i srbe i hrvate i muslimane
@hrvat(Bosanac aBd) ili da ga tvoji u Hercegovini ne smaknu zbog toga sto vas tjera da se drzite svoje domovine BOSNE I HERCEGOVINE!!!!!!
@ profajler. Zadnji koji se je vozao u kabrioletu po bosni je Franjo Ferdinand
Vidim da ima sasvim dovoljan broj domacih s***** kojima je sasvim normalno da se HR vlada ima avione i blindirana vozila, bez obzira sto im je zemlja crna rupe, al im isto smeta kada u BiH neko pokusa primjeniti isto. Od kada je svijeta i vijeka, to se zove licemjerje...
SRBI S.M.R.D.E. HIHIHI
boli me racka sto je dosao bio u posjetu srbin milanovic, izasao mu tata iz svinjske stale a on stavio kravatu pa glumi nekog gospodina ! obicna srpska genocidna seljacina.
Za ove sto mrze Bosnu i sebe malo naslova iz okruzenja. http://www.index.hr/images2/naslovnicanovine.jpg Istim ili slicnim autima voze se i po Zagrebu. Da li to znaci da su tamo vise ili manje sigurni? Frustracije lijecite kod terapeuta, a ne ovdje.
Trosi 15-20, al u eurima..
Zna li neko da li BMW proizvodi nešto slično. Volio bih jedan u BELOJ boji.
Kupio od mene, to sam ja vozao....... a sad meni vozaju moju Sejlicu.....smrc....
pa nece se premijer ili predsjednik vozikati u tristacu, sta bi ameri trebali reci za svoje predsjednike koje vozika najbolji avioni i helikopteri (airforce 1) ??!! libo njih sto 60 000 000 amera nema ni zdravstveno osiguranje milioni na ulicama, a mnogo je vise onih sto zive na rubu egzistencije i to jos u \"ameriki\" eee \"ameriki bolan\" ko smo mi??? mi smo zatupljeni balkanci primitivni bez obzira kojem coporu pripadamo ... i nasi zatupjeli blogeri ga znaju izvaliti otporan na granate???? hahahahah rpg razvali tenk a ne da razvali g klasu, pa 50 cal. bi ga razvalio a kamo li neki rpg,bazuka,zolja,osa,javelina itd.