Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JASMILA, HOCHE TRECHI.
Premijeru Sabahudine! Zašto ideš bos u trnje? Bošnje te ne žele u bosni čak ni u obilasku hrvata. Ne žele te nikako i najsretniji bi bili da te nema. Samo prije pošalji sadaku, pa onda šta bude... Što se znojiš oko njih čovječe božji ?
Gledaj Sabahudine svoja posla i posla svog naroda. Ovima ne daj ni humanitarnu pomoć kad im zatreba jer je ne žele. A mogi te i optužiti za svašta nešto. Dođi do Hrvata, obiđi, javi se, kad te pozovu otiđi. Pokraj ovih samo prođi i ne gledaj prema njima da ne poružniš. I- budi pametan sad kad ljeto dođe. Ne daj kanadere ni insanu ni Alahu.
Molim te nemoj nas ti braniti !!!
"Mi ćemo se zalagati da BiH OPET postane prostor slobode i sigurnosti". Pametnom dosta - toliko o "diktaturi" samoupravnog socijalizma, tj. Jugo-komunizma...
Kad god su nam hrvatska i srbija pomagali, mi smo naje*ali...
Zdravo Milanovicu!!!Cao Milanovicu...
Vjekoslav Bevanda je najruzniji covjek sto postoji
sad ispade BiH zavisi o vama jadovima.. i ti i vesna pusic mislite da ste spasioci bosne... nama evropa ne treba... nije nam pomogla sad kad su poplave bile, nek se nose u sad ne kazem sta..
dva hrvatska helikoptera? hrvatska gorska služba spašavanja? hrvatska vojska?
pa mislis da nemaju neki interes svoj? cuvaj se danajaca i kad ti darove nose..
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
aaahihihihihi....ko tebe sta pita u evropi...:)))
pitat će se vrlo brzo onih što su se riješili remetilačkog faktora u hrvatskoj . A ti kmeči u okolici zvornika i priključi se rusko-kazaškoj uniji
pa to i ja kazem.....ruza je glavna u hrvatskoj......sta ovaj pokatoliceni glumi?.....a srbi ce svojim putem,ne beri brige :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
samo ti srbanoviću blebeći, ti i tvoja vlada ste potrošili kredit kod hrvatskog naroda. to su vam zadnji trzaji.
JA HOCU DA ME MAJORIZIRATE,HOCU DA BUDEM MAJOR