Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najiskrenije, mislim da je ovaj DF, zajedno sa Dunovicem, smijesan. Istovremeno, mislim da su ovi sa druge strane prevaranti i bitange. Dakle, ne podrzavam nikoga od njih, niti me interesuje vlast. Međutim, ovo sto sada radi Dunovic, je cisto kao suza. Pravno gledajuci, jos kao opozicionar, on je uhvatio Ustavni sud FBiH (citaj: politicki jukebox) za riiec i sad ce da ih dere muski. Isto bih uradio i ja. Ponavljam, nikoga na polit.sceni ne podrzavam, jer je sve, osim nekih izuzetaka, smece.
krasno. u dom naroda da narod predstavljaju kandidati koji nisu mogli dobiti dovoljno glasova da predstavljaju narod na izborima :D