Komentari (189)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sto je zabranjeno komentarisanje na Stojnicev KFC i Miss Bula 2014 :D, a na ZAVNOBIH moze lajat ko sta hoce ?
kako on moze otvarati KFC ko je on predstavnik njih hahaha joj ovih kockasti glava
Šta imaš komentarisati uspješne" biznismene."
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Prva tačka dnevnog reda: afera "papak".
ja skupa bog ti jadan, jad i cemer. alergican sam na politicare ali u ovoj sali je sve go kriminalac (cast rijetkim izuzetcima). Ima ih i kod nas ali ovdje b sei i papak eliminator tiltovao.
Entitet koji tvrdi da je "" nezavistan "" vise mi licina Papak Entitet. Sve prodane duse kojima je u krvi Seselj i Putin. Ili se obuzdajte ili otvorite karte da vas odvedemo u EU papci jedni. RS Entitet koci napredak BiH ka EU i NATO
hebo monti pajton :) ovo treba na live tv biti :)
koja lakrdija od ove narodne skupštine rs entiteta na čelu s glavatim traktoristom. da im ratni zločinci karađić i mladić nisu ostavili entitet svi bi oni još muzli koze.
Ohhoho, ove sve naše političare zaposliti u novu medijsku kuću TV-Crni humor. Zaradiće platu sigurno, a ti narode krepaj, boli nas, a mi smo tu zbog vas, ahaaaa.
najviše kupljenih mandata ima upravo u SNSD-u, garantovano više od pola
Problemi u manjem BH entitetu ?
Ovi "entiteti" su samo korumpirane institucije, odnosno institucije za pranje budžetkih sredstava koje jadni građani ove lijepe zemlje krvavo plaćaju!
sve sami kriminalci ,nista novo
https://www.facebook.com/prav0i Pravo istine je facebook stranica napravljena za javni linc kriminalnih lica , objavit cemo njihova puna imena i prezimena i sve dostupne podatke koje ostali ne smiju !
Trenutno smo u fazi skupljanja dodatnih informacija , sve raspolozivo ce biti objavljeno !
https://www.facebook.com/prav0i Pravo istine je facebook stranica napravljena za javni linc kriminalnih lica , objavit cemo njihova puna imena i prezimena i sve dostupne podatke koje ostali ne smiju !
pozdrav za tvoju tetku onda i njen nivo tehnickog znanja :)
Zar je potrebno tehnicko znanje za "napraviti" fejsbuk stranicu?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
eh da hoće kakav taliban da zaluta, pa da ih direkt u kompletu pošalje u vječna lovišta..