Komentari (248)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...meščini, u bonovićima se neće plenumit...narod zna...
Dok je ovaca bice i vune. E tugo moja... ovdje napretka nema u narednih 50-100 godina.
Alo ba horejšio, čoek je dobio 94.12 posto :)
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Ne znam ko je gluplji ili prepisivač iz Klixa ili ja. Na današnje izbore izašlo je 20.347 birača. Važećih listića bilo je 12.803, a nevažećih 339. 20347-12803 je 7544, a ne 339. Ili je to neka nova matematika demokratska? U Banovićima od 90 suvereno vlada SDA i fino im je. Zašto bi bili za promjene, jedino idu u druge općine da demonstriraju gdje SDA nije na vlasti.
...paša moj, izborna matematika je malo "drugačija" od "obične" :)))))))))))))))
mtbr Imas onaj dio koji pise da nisu obradjena sva glasacka mjesta.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
stoka ostaje stoka
Ovim komunjaram za sve su "seljaci" krivi eto i seljaci Bošnjaci su izazvali srbe "građane " njihove drugove ,prijatelje i kumove a oni oćevi Maja ,Damira Dina i EDia nisu krivi nizašta i oni su za multikulturizam ali da mali Bošnjo bude Bosamac ,da neide u džamiju i da mu je "tito " Izet Fazlinović " da mu je Dubioza zakon a pokrivena žena nindža kornjača ,oni će svakom na Božić i srpsku novu godinu al će za Bajram baki na selo da negledaju male balije kako idu u džamiju,njima je i sellam islamistički pozdrav radikalni novo pečeni muslimana a vjeronauka nešto što zatupljuje djecu dok su učili marksizam to je bilo "extra" ,najveće su to demokrate koje mrze samo i isključivo sve bošnjačko sreća pa je vaše vrijeme daleko iza nas ,nego vaše divne Marije i Ane za rukice slatke i razligu u šumsku pa njih bosančite !
Po mom misljenju gradjani i nisu imali nekog izbora. Zanimljivo je da niko ne primjecuje debakl SDPovog kandidata. JA sam prije 3 mjeseca napisao ovdje da nam se sprema poraz ravnom onome koji je dozivjela stranka za BiH na proslim izborima. A placenici meni dislikove. Sad opet kazem: od 9 poslanika u parlamentranoj skupstini BiH koje sad drzi SDP na sledecim izborima osvajamo 2. Zasluzeno !
Nisi ti SDP jarane nikad bio
I guzice u usta...
Čestitke gospodinu Midhatu Husiću.
sta ovo bi? joPet SDA? dzaba ste palili,sve ostaje isto.
IZBORI: ustavom dato pravo nnepismenoj i zaostaloj vecini da svojim glasovima unisti zivote obrazovanoj i inteligentnoj manjini. mada ovo nije ljubav prema sda-u koliko je bunt protiv sdp-a, samo sto je nas narod glup pa glasa u inat za one druge. to se, kao u razvijenim zemljama, ubaci prazan listic cime se kandidatima jasno da do znanja da ne valja ni jedan i da treba postaviti druge kandidate iz drugih stranaka (ili nezavisne kandidate sto je jos bolje)
postovanje, samo naprijed PL CENTAR SARAJEVO
izlaznost oko 50%,glasali oni koji imaju veze sa sda strankom i malo onih drugih,oni koji nisu glasali oni inače i ne glasaju,svejedno im ko će biti načelnik jer ko god bio nemaju koristi od njega,to je prosta račinica
Svaka čast na jedinstvu naroda, tome treba odati priznanje. Držati ujedinjen narod je zlata vrijedno...u ovom mjestu to drži SDA. U ovom gradu nema problema jedna stranka vodi politiku i to je to...Jednopartijski sistem je vrh...
pokazatelj pravog stana stvari, a ne kako neki žele da to bude "bošnjačko proljeće"...
Sd sd sd sd A, sda sdaaaAAaaa
Ma znaš šta ZABOLI ME QRAC što će ovdje neko da skapa od gladi jer je očigledno da je ljudima dobro. 3.8 miliona ljudi a 20-tak hiljada svega prošlo kroz proteste... Vjerujem da će tih 20-tak hiljada već nekako naći put da pobjegnu iz ovog pakla a ja ću da se smijem iz Evropske Unije i zajebavam na kliksu sve ove koji brane svoje stranke kad im više ne bude ko imao plaćat porez pa kad se krenu međusobno ubijat zbog nedostatka novca u javnom budžetu. Jebeni paraziti. Ovo je bio zadnji put da izlazim na proteste jer je očito da ovdje nije riječ o "šestorci" već STOTINAMA HILJADA LOPOVA koji uživaju da rade za svoje vlastodršce jer su im oni i dali poslove u državnoj administraciji. JEDVA ČEKAM DA NESTANE PARA PA DA SE VALJAM OD SMIJEHA KAD KRENU JEDNI NA DRUGE :)
Najjači komentar dosad...
Hahaha car si :)))
Znate ono pravilo kod nagradnih igara, kaže ZABRANJENO UČESTVOVATI ZAPOSLENIM (KAO I NJIHOVOJ UŽOJ PORODICI) U FIRMI KOJA ORGANIZUJE NAGRADNU IGRU. Eh pa to isto pravilo treba uvesti i na IZBORIMA od kojih zavisi MNOGO VIŠE SUDBINA nego što je to obična pišljiva nagradna igra. Na izborima treba uvesti pravilo da se ZABRANI GLASANJE ZA SVE UPOSLENE U DRŽAVNOJ ADMINISTRACIJI jer u BIH je dovoljno da samo oni izađu i glasaju za svoje mentore i to je to! Ode pobjeda opet istim strankama jer ih preko 100 hiljada radi u državnoj administraciji, x4 člana porodice to je preko 400 hiljada PLAĆENIKA koji rade samo za svoju korist!
*** li vam on mater svima koji ste glasali za njega,hocte p-romjene a stavljte govna stara na stara mjesta *** li vam on majku lopovsku