Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
5 godina je mali za jednu dusu a kamol vise. 25 je trebao dobiti. Imovinu prodati obestetiti djecu stradalih. A ovi iz orasja nek neidu na onu stvar. Nisu svi nevini.
5 godina? Koja lakrdija od države. Počelo je uvlačenje srbima, ovaj dobio pet godina, a s druge strane se hapse branitelji orašja i to samo hrvati.
5 godina i kaze kaje se. Sramite se. Sudice vam bog svima za zlodjela. Kurvini sinovi dabogda vam se trag zameo ko god je ucestvovao u ubistvima nevinih ljudi
.....zločin nad 20 putnika bošnjačke i hrvatske nacionalnosti, koji su nasilno izvedeni iz voza Beograd-Bar u mjestu Štrpci, nakon čega su mučeni, zlostavljani i ubijeni na obali rijeke Drine. """""""""U skladu sa sporazumom za optuženog je predložena kazna zatvora u trajanju od 5 GODINA. ?!?!?!?!?!!?!?!!?!?"""""""""" UZAS!!!!!!! KAVIM SPORAZUMOM....KO JE ON DA SE S NJIM PRAVI BILO KAKAV SPORAZUM?!?!?!?
I onda Dodik mlati kako je to Bakirov sud, cirkus.
Sada bi trebali Srbi da ustanu i da bojkotuju sudstvo, da blokiraju granice i spreme kontraoptužnice.
....samo kaznjavaj ratne zlocince !!
Aferim..Pola.se praśta..