Uhapšena još jedna osoba
0
Mevlid Jašarević će danas biti ispitan
Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sljedeci put po predsjednistvu!!
pustite mene da ga mucim i kidam zubima, nakon mene on bi molio da ga odvuku u Gvantanamo Vahabije mars iz Sarajeva, mars iz Bosne i Hercegovine
MUSLIMAN - TERORISTA.
http://www.youtube.com/watch?v=ECo_pmPRd1w&feature=feedu
@ FIFA ne moze biti musliman po nacionalnosti, moze biti po religiji ... po nacionalnosti je srbin
Niko nema pravo da u ime muslimana ovih prostora poduzima ovakva zlodjela pod tobožnjim izgovorom kako želi pomoći islam i muslimane. Ovdje se radi o jednom kompleksnom ahmakluku i glupavosti koju zdrav ljudski um teško može pojmiti i dokučiti. Odgovornost za nastanak i širenje ovakvih ideja imaju i oni koji javno promoviraju krajnje nakaradno poimanje islama. Zbog ovakvih fanatika i maloumnika muslimani se po ko zna koji put moraju izjašnjavati i pravdati kako islam s ovakvim i sličnim zlodjelima nema ništa. Stoga osuđujem ovo zlodjelo, te odgovorno i svjesno tvrdimo da je vjera islam potpuno čista od ovakvih zlodjela i onih koji ih čine. Takvi će i pred Uzvišenim snositi odgovornost za prolivenu krv nevinih, kao i za sijanje smutnje i nereda.
Nek si se ti našao iz Njemačke da selamiš i da mi kažeš ko će da mi bude brat a ko neće! Ne znam ko je tebe branio, a ko te protjerao da si do daleke Njemačke pobjegao, pa odatle nama soliš mozak, ali znam da je mene moj otac branio, a ne ove bradate, kratkonogavičaste, bivšenarkomanske propalice i fanatici! Auf wiedersehen Emir und schlafen Sie bitte!
Protjerati sandžaklije i zaposliti bosance
COVJEK SRBIJANAC PO NACIONALNOSTI MUSLIMAN .. IZ NOVOG PAZARA = SRBIJANSKI TERORISTA
hm a kad će ispitati američkog i britanskog ambasadora u svojstvu osumnjičenog? tamo sve piše, kako je CIA osnovala Elkaidu, na čijem je platnom spisku bi BinLaden, ko je srušio tornjeve 11/9 itd. pa kad fino iščitaju uvod u geopolitiku, mogu preći na naprednije tekstovie, npr. profesora Hafizovića o tome kako i zašto su englezi stvorili vehabije... ovako će nam do stura glumiti da oni lafo nešto \"pretražuju\"?! tako da ne nađu...
Trebalo bi sad uvesti Vanredno stanje u trajanju 10 dana, da se svi kriminalci pohapse i prevaspitaju kako u Sarajevu tako i u citavoj BIH !
Plan je sljedeci: navuci zig terrrorizma na narod koji je bio (i jos uvijek je na razlicite nacine) TERrORriziRAN. U ratu se to radilo tako sto su uvezli one probisvijete, z.l.i.k.o.v.c.e koji su radili z.l.o.c.i.n.e jer su se Bosnjaci pokazali kao civilizovana vojska. U miru se to radi ovako, nadjes idiota da uradi \"Bugojno\" pa sada ovoga da uradi ovo sto je uradio. Zar treba toliko puno pameti da se skonta da je ovo ocita namjestaljka. Hoda tip po gradu, nesto ceka, izgubljen, kao da su mu rekli: hajde ti prvi pa cemo mi doci... A Bosnjaci odmah progutaju udicu i za vratove. Neki bi da u.b.i.j.a.j.u \"sandzose, shiptare, vehabije\" i sve \"nepogodne\". Ne budi glup jadni i raspameceni bosnjacki narode, bar jednom razmisli trezveno, mucni tom uspavanom glavom vise!!!!!!!!
Bolje da si napo Dodika i ostale u RS neg po Sarajevu !
EMIR --je opet klanjajući udario glavom u beton .ahahahahahahahahahahhahaahah
Gavrilo Princip Dr.aza Mihajlovic Slobodan Molosevic Dobrica Cosic Milorad Dodik Nikola Spiric Ivica Dacic Boris Tadic ITD...........sve srbi teroristi i genocidasi.....
Sta je lojavci opet vam S.r.b.i krivi.Mi kad pucamo nema fule austrougari najbolje znaju.Da je 92 skino bi ga lola sa jevrejskog groblja ne bi zjevnuo Mevlid :)))
SELAM ovo vam je zamka od nevjernik.a kako bi imali razlog pozatvarati i protjerati prave nosioce islama i branitelje bosne . a iza ledja nam se opet priprema modza i jos gore od onoga sto se desavalo od 1992 - 1995 ! vi krivite samo nasu bracu sandzaklije a pustite prave z.likovce na miru . mi se stvarno nikada necemo opametiti