Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i kad to treba biti? cijeli dan govore da otvaraju ali nista oficijalno…
Evo upravo je stigla vijest da su otvoreni pregovori za pristup BiH u EU
Joj kad litar mlijeka bude 6 maraka
EU je bas licemjerna prema nama.Mi smo trebali davno biti clanica EU nakon svega sto je zemlja prosla.Ovaj narod je to zasluzio a ne politicari
Hvala Hrvatskoj na svemu što radi za BiH u EU. To ne ključna stvar za budućnost Bosne i Hercegovine. Pogledajte samo koliko je Hrvatska napredovala otkad je u EU.
https://forms.gle/goTrAyN49A65ocsF8 Molim Vas popunite ovu anketu da podržite naš projekat!
Samo da kosu svežem.
Mi bosanci i hercegovci sa velikim entuzijazmom vjerujemo u iskrene zelje zapadnjaka za nase dobro. Kad mi kazu da ce sutra biti vedro i suncano ja obavezno ponesem kisobran.
Mrs
U ove iste pregovore Turska je odobrena davne 2005. god a znamo da je i danas na istom i da je EU nece nikad pustiti a za nas ili ti BiH da ne pricamo...
Turci ne daju smrtnu kaznu ukinut za terorizam i pedofiliju.
Više euforije i para bilo 1998 da se živi i radi, ljudi sanjali da skoknu do Njemačke, Francuske i zapada, a sad da nam kažu eto vas za godinu u EU, ljudima ono pola pola, i može, a i ne mora.
Da nije vasoj guici zaprjetlilo,mi bi bili kolateralna steta.
Na guzzzove
Uvijek je bila uz Bosnu i Herecegovinu. 😄