Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta ti znas i ko je tebe stavio za predsjedavajuceg kad svi znamo cemu ti navijas, ali ima nas sto to nece dozvoliti
hahahahahhahahhahahahahhahahahahahhahahahhahahahhaa ne mogu da vjerujem, koliko moras biti glup da skaces sam sebi u stomak. Covjek koji je clan precednistva Bosne i Hercegovine ne pojavljuje se na dan drzavnosti iste, niti cestita ikome uprkos zakletvi koju je polozio prilikom preuzimanja duznosti. Po ovome gospodinu NB mogla bi da se uvede mjera za ludilo, 1NB = beskonacno ludilo. Haj ti malo radi svoj posao za koji te gradani ove drzave placaju, Mesic obavlja svoje duznosti i to na zavidnom nivou.
Nek si ti dobronamjeran, seljačiću gračanički.
\"G-sn\" Mesic, ovakakv kakav jeste dovoljan je da zabavlja djecu u vrticu. Odsluzio je svoje i treba da ustupi mjesto nekom pametnijem u Hrvatskoj, a takvih ima.
ti si zlonamjerni potrčko fašiste dodika
MESIC je ipak covjek , a ovaj sa slike je zlonamjerno pasce
ETO NEK SU TVOJE DOBRONAMJERNE!!! VIDIMO KROZ SVE OVE GODINE!!!
jos kad bi srbo skonto pitanje;)
na pitanje zasto je bas dosao u Sarajevo, FBI Director Robert Muller je odgovorio: oduvijek sam zeljeo da idem u Iran i Teheran. Oduvijek me je fascinirala ta zemlja i njeni ljudi, taj grad. Medjutim, kao sto znate , USA i Iran imaju vrlo zaostrene odnose , tako da putovanje u Iran iz sigurnosnih razloga nije moguce. Onda sam trazio sta je Iranu najblize, to jest koja zemlja i koji grad su Iranu najsllicniji, po mentalitetu, duhu, jednostavno svemu. Izbor je pao definitivno na FBiH i Sarajevo, bez dvoumljenja i dugog razmisljanja. Kad vec ne mogu u Teheran, ja sam dosao u Sarajevo. A to je, kako sad mogu da vidim, potpuno isto. Poslije mog boravka u Sarajevu, nemam vise toliku zelju da idem u Teheran. Kada bih sad otisao u Teheran, imala bih osjecaj kad da sam tamo vec bio, bio bi to, kako bi neki rekli, de ja vu
kad je tvoje pocelo,mislim ta dusevna bolest,shizifrenija jeli?
\"\"\"Nebojša Radmanović \"Mesićeve političke ocjene su zlonamjerne\"\"\"\" ne providna mumijo Mesiceve OCJENE su JASNE i LEGITIMNE! Vis eneg iko ON zna ko ste i sta ste genocidne krvolocne zvjeri!OVO Se tice tebe i sve tvoje krvave bratije! POCELO JE U VUKOVRU ZAVRSILO SE U SREBRENICI! DON\'T FORGET! BiH4EVER!
aferim majstor Pipo svaka ti je ..... nego kako bilo na elekrtoshokovima danas, jali puno boljelo
Beba 27.11.2009. u 17:55 1 NEBOJSA NE PRIZNAJE USTAV 2 NEBOJSA NE PRIZNAJE BOSNJAKE 3 NEBOJSA NE PRIZNAJE KATOLIKE 4 NEBOJSA NE PRIZNAJE BIH 5 NEBOJSA NE PRIZNAJE PRAZNIKE BIH 6 NEBOJSA NE PRIZNAJE DA JE NACIONALISTA 7 NEBOJSA NE PRIZNAJE RAD RED I MIR U BIH 8 NEBOJSA NE PRIZNAJE DA JE TU RADI SEBE 9 NEBOJSA NE PRIZNAJE DA NE ZASTUPA PRAVOLSLAVNI NAROD *********** @Beba POTPISUJEM! I da dodam da je ova providna mumija jedna mala tackica krvi s nasom LEGENDOM i ZMAJOM Mesicem! AVE STIPE!!!! BiH4EVER!
Mi Bosnajci smo temeljni narod Bosne i vi otpadnici Bosnjackii mozete da se laganice kupite i mars iz Bosne.Prije toga nam popusite nase cune obrezane. Islam Bosna forever SERIF MBAREK OLSUN
Blagi genocidni bogled.