Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo da nam đeneral i luid psihijatar požive do 2015. odnosno 16. godine da dočekaju zaslužene doživotne robije.
Velika je vjerovatnoća da će oba govneta riknuti prije presude.... Ne kontam čemu toliko vrijeme kad su oba zločinci, genocidaši koji su udarili temelje srpskoj genocidnoj tvorevini. Ako može da se napravi RS genocidom....onda se takođe genocidom može i uništiti....
Znači RS ima 'Rok Trajanja' do 2016-e? Nije ni čudo, takve tvorevine se vrlo brze 'kvare' zbog prevelike količine konzervansa :)
Odnosno kad bude preko 20 godina od Srebrenice... Vjerovatno ce dotad umrijeti prirodnom smrcu obojica. Grozno da im se sudi tako dugo i to u hotelskim uslovima. Trebalo ih je obojicu dovesti u Sarajevo i tamo im suditi po kratkom postupku, osudjeni bi bili nakon 5 minuta
Nadam se da će konačno tim presudama maliciozna tvorevina bosanskohercegovački entitet RS, konačno dobiti stigmu koja mu je suđena, a to je da je produkt i nagrada genocidašima, što nije bio slučaj s nacistima u Drugom svjetskom ratu!
A oba "iz nerazjašnjenih okolnosti" umiru 2014. godine.
@escobar_ Čudni su putevi pravni.. Kako rekoh, presudama ovim genocidašima, postat će upitna opstojnost maliciozne tvorevine..