Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka cast merhametu nastvite pomagati postradale koji izgleda nisu dobili centa od onih donacija.pocece to zlaja dijelit 10dana pred izbore ko cvijan-transi vaucere,ode cvijan u dijeli vaucere kao da je to donacija snsd ane naroda manjeg entiteta.
jest da je država sticajem okolnosti takva kakva je, ali zato imamo ljude i institucije koje odrađuju ovakve stvari. svaka čast!
merhamet...najveca poslije ratna legalna mafija...
Fino, svaka donacija je odlicna ali samo ako zavrsi direkto u rukama onih kojima je potrebna. Poznato je da ima ljudi koje se nicega ne boje, i ukrali bi i od rođene majke....
Moglo bi biti: ko je SDA dobit će sigurno a ostalim bi mogao da fali koji papir.