Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
komentar ja sam bio u istom domu, nije vrijeme za cinizam ?
komentar
da je meni DM300 000 000(mozzda i visse) bosanskih sstedissa ja bih sagradio mrak mercator centar i dijelio bih djeci chokolade ko Ratko u Potocharima...
Svaka cast Mercator .Trebali bi se i ostali ugledat na Vas.Veliki je sevap obradovat jetime, te ocekujte da Vas dragi Allah nagtradi za vasu dobrotu.SRETNA NOVA GODINA I PUNO PARA NA VASEM RACUNU.
Mi Slovencima za njihove proizvode godišnje dajemo milijarde maraka, a oni paketiće našoj nesretnoj djeci. Vec vidjena prica o glupom Bosancu. PS. jeko je najludji.
jeko ti si meni lik:) ali patoloski...
netrebaju nam vlasinske donacije... braco Muslimani nemoj te se prodat za male pare...imamo i mi svojijeh trznijeh centara,,,necemo him dopustit da naske jopet kolju... procerajmo hin u njihove majcice serbiju i rvacku... djihad je nasa sudbina !!! TEK BIR ! ALLAH UEKBER !!!
ma i meni je to cudno da slovenci nesto poklone. ustvari nije toliko cudno kad je to udarna vijest na sa-x. Sve je to jeftin marketing.
cuj slovenci da nesto daju dzabe ma imaju oni neke koristi od toga...
ako se ne varam merkator je kod otvaranja poklonio vozilo hitnoj pomoci
Cuj slovenci poklonili nestoooTo je za svaku pohvalu...stoga:SVAKA IM CAST...
Svaka cast, malisanima treba pomoci, nisu oni krivi sto nemaju ni koga da se brine o njima i od mene su dobili sto se moglo dati
ma daj istina. uvijek neka mahalska prica. eto ljudi se sjetili djece, urucili poklone. hvala im. svako od nas bi mogao pomoci malo toj djeci a ne samo mahalati okolo.
ma to je sve prevara! od direktora zena radi u tom domu! i njoj licno ide novac,preko cijelog lanca merkatora! uzet ce oko 40 posto! fujjj
Svaka vam cast...