Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne mogu da vjerujem sinoc citam na facebook objavljeni dokumenti kako je Nikšic u februaru ove godine potpisao da se sredstava namjenjena za spašavanje i zaštitu od prirodnih katastrofa ukupno skoro 40 miliona prebaci na njihove tekuće potrebe?? Jel ovo istina? Evo link https://www.facebook.com/ostavkeodmah?hc_location=timeline imaju fotografije Odluka sa Nikšićevim potpisom na dnu!
Koliko sam shvatio, građani su prikupili potrepštine i PLATILI, a Mercator NAPLATIO i ZARADIO, a u naslovu se govori kako Mercator pomaže. Ako sam dobro shvatio, onda je ovo nečuveno, "Mercator pomaže". Mercator ne pomaže, već zarađuje na tuđoj muci. Da su htjeli pomoći, potrepštine bi prodavali po sniženoj, nabavnoj cijeni.
Molim pisca teksta da odgovori : Koliko je od ove hrane PLATIO merkator??? Iz teksta se jasno vidi da su to PLATILI BIh građani i građanke..
"Prikupljenu pomoć građana u njihovim trgovinama" ... "U Mercatorovim trgovinama u Kantonu Sarajevo prikupljena je" ... He he... Molio bih KLIX da promijene naslov u "Gradzani BH nastavljaju pomagati stanovništvo ugroženih područja" ... Mercator slabo sta da radi za gradzane... Mercator samo uzima...
"Mercator je 16. maja značajnu pomoć u osnovnim životnim namirnicama, kao što su mlijeko, voda, konzerve, pelene za djecu i drugi artikli, uputio u Kantonalnu upravu civilne zaštite ZDK i odmah pokrenuo akciju prikupljanja pomoći u svim trgovinama Mercatora i DP Marketa za stanovnike ugroženih područja" ...promaklo ti ovo :)
...bgm, puna su bila kolica u mercu...