Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OČUVATI MOĆ BEZ ODGOVORNOSTI (TARIGUZISTIČKA KLASIKA): Ivica Dačić (kao uobičajeni student beogradskog sveučilišta) traži minimalno dvije stvari od Evrope: (1) Hoće da izvuče mnogo više novca od milijun evra, (2) Neće da pravi akcioni plan za znakovite migracije. Istovremeno, te dvije aktivnosti po standardnim beogradskim povijesnim trikovima trebaju da omoguće barem još dvije pojave: (Plan A) Odugovlačenje, kako bi se ukazala neka povoljnija mogućnost za ono što bi bila B faza: (Plan B) Iznenađenje, kao jedna od najefikasnijih metoda vođenja rata.
Spektakularna hapšenja. U hapsit će pijacara sto sverca 3 stele cigara.
Uhapisti* steke*. Nisam nepismen majke mi, nego me mobitel zeza.
Ajde da bude malo vise spektakularnih, osudjujucih presuda. Djaba hapsenje ako budu na slobodi i to cisti za sva vremena ;)
Ajd hapsenja, al kolko ostaju iza resetaka? mjesec, dva? Ako sud neda striktne zatvorske kazne, sve je to u propast
HAPSI KELJMENDIJEVOG PAJDU IZ TORNJA
Prvo znači sebe hapsiš.
sto radis nesto ako su ti ruke
vezane
Ko još vjeruje ovom đubretarcu, koji je započeo mandat pokušavajući Bošnjake predstaviti kao teroriste koje treba neselektivno hapsiti? Bošnjake koji su ga prihvatili u ovoj državi i dali mu konstitutivnost.