Komentari (136)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobar ovaj mektić...slažem se s njim za ovog magarčinu iz moševca
Добар је лажов, пи3да му.материна усташка.
hoćeš da kažeš da je prepredeni latin?! nek radi za državu pa makar bio crni ci.ganin. nemam namjeru da vrijeđam, samo se tako kaže@NathanaelKapner1
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
RTRS zaista širi takvu mržnju i fašizam da svakom normalnom čovjeku bude zlo.
'aman ko ovi što bi me banovali kad bih ih imenovao :)
Al sam se ismijo kad sam ga slusao na dnevniku: Zove mene majka kaze pa Dragane sine ja sam te rodila, ja sam ti majka a ovi vamo govore da nije, kazu da sam usvojen. Hahahaha
Ja budala braco draga ahahahaha..
Imenjače, Pojačaj svoj rad i razotkrivaj afere...šta se čeka?
Svako ko obnaša javnu funkciju, a pogotovo ona osoba koja je imenovana na Ministarsku poziciju u VM BiH mora se ponašati i ophoditii prema drugim osobama uz puno poštivanje kodeksa ponašanja. Ovdje su očito Đževad Galijašević i njegovi mentori postigli cilj, jer ako je gospodin Galijašević iznio neke neistine, laži na jednom javnom servisu neka ga gospodin Mektić tuži, a ne da ga on telefonski poziva.Očito je problem u ovoj zemlji što su svi ovakvi tipovi upravo novi Dodici, sve je to isto.
Nit umobolnojeg naroda od Srba, nit vecih govana od posrbljenih balija tipa Galijasevic.
ovaj galijašević je kao i masni kusturica,što ga više raskrinkavaš i osuđiješ on sve bolesniji i gori...muco mali....
Dževad Galijašević = ameba X bakterija
RTRS je uvijek bio i ostao fasisticka televizija... uvijek su sirili propagandu mrznje... nisu se odmakli ni za pedalj od njihovog bivseg urednika Djoge
Nešto se ipak pozitivno dešava , u ovoj državi. Meka , imaš podršku svih normalnih ljudi , bez brojanja , krvnih zrnaca. Pre(C)ednik-u Do-di , je po svim pokazateljima , odzvonilo. Očekivati je još žešće i niže udarce ( fašističkog ) režime u šumskoj republjik. A , galijašević , i ostala plačenićka kamarila , završiće sa svojim nalagodavcima , na smetljištu besčašća..
@41ustase45ujameupase Vi niste normalni,,RS je samo entitet budale jedne(pravni okvir) kao kanton i nista vise,,ZNACI U BOSNI DIO BOSNE NIKAD NIKAKAVA DRZAVA NIJE BILA I NECE BITI NIKAD,,I JARANE PRESTANITE ZIVJET U ZABLUDAMA,,,ta zemlja, rijeke jezera su i MOJE i sviju nas!
ovaj mektic cini se ko da obavlja kako treba svoju duznost ,ne sljivi ni bosnjake ni hrvate a ni srbe ,salje sipu po BiH uzduz i poprijeko na kriminalce.E sad kad uhapse nekog srbina onda za srbe je on izdajica a kukaju kako nema policije kako ne rade nista tako je sa ostalim narodima ,vazda neki izgovori naroda, izdajinik vakav onakav,a ovaj galijasevic nije da imamo jednog takvog nego ima ih na stotine prodane duse.
Mektić je glavna smetnja ovim nakaradnim tipovima koji su dobro profitirali na nacionalnoj i vjerskoj nazadnosti naroda koji je za sva ova zla glavni krivac iz razloga jer uživaju kad im njihovi lideri pomognuti plaćenicima i lažovima tipa Galijašević, Lazanski, Kusturica, Šešelj, Komarica, Đ. Latić, pa i oni svi koji čak o trošku buđeta federacije obilježavaju stradanja ustaša u Blajburgu, a ne daj bože da pomisle kolike i kakve monstrouzne zločine su te ustaše poćinili.
Ko zadnji puši najslađe puši ! http://images.kurir.rs/slika-900x608/naslovna-19052016-1463609261-909657.jpg
ANalizom kosovskih dokumenata Galijašević je Konstatovao i da je kosovka djevojka bila MUSLIMANKA hrvatskiih korijena iz Janje na Kosovu ! Ko Rabija Šubić !
@kuga Evo i krunskog dokaza javno, svima, izvod iz pjesme KOSovka djevojka: "Сестро драга, Косовко девојко, Која ти је голема невоља Те преврћеш по крви јунаке? Кога тражиш по разбопју млада: Или брата, или братучеда, Ал' по греху стара родитеља?" Проговара Косовка девојка: "Драги брато, делијо незнана, Ја од рода никога не тражим: Нити брата, нити братучеда, Ни по греху стара родитеља.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Odakle izvukose ovog jada Dzevada?Mislio sam govana kao Rabija Subic i Kusturica, nema u BiH,kad ono ima jad Dzevad.
hahahaah,kralj
Boga mi moraš Mektići, da vidiš kako je nama kad nešto vadimo, treba ti: -Izvod iz CIPS-a(ne stariji od 6 mjeseci) -Ovjerena kopija Dejtonskog sporazuma -krštenica -Izvod is Skakine liste da nisi osunećen -dva svjedoka koji mogu potvrditio da ti je majka spavala sa ocem -retroaktivne datume mjesečnice od 1950te