Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slazem se s ovim, najzad da neko imenuje krivca, dosta je politike nezamjeranja.
@41ustase45ujameupase O cemu ti pricas ????????
@macak mali Mislis, nece da se zamjeri. Pa o tome i govorim.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Treba nam covjek kao ovaj, smije uprijeti prstom pa cak i u drzavnog tuzioca...Ima mudaaa
U ime svih nas srba koji podržavamo Gosp.Mektića još jednom ogromna podrška. Oni da uživaju sa ukradenim novcem a mi ko ovce. A Goran S. reketira.
Reformator; Samo da znaš da si otkriven, čuvaj se ...
Bravo Mektiću. Ovakve izjave političara trebaju biti. Jasne i direktne, ujedno relaksirajuće. Isto kao i kod slučaja u Rajlovcu kada je vehabija ubio vojnike. Jedino tvoje izjave su bile profesionalne i releksirajuće. Šarović i Mektić, dva SDS ministra više čine za ovu državu nego cijela bulumenta Bošnjačkih "patriota", na svoju sramotu.
Svaka čast na izjavi Ovakvih ljudi više treba na državnim pozicijama Odgovorna izjava a ne kao ovi svi skupa ostali zakuhaj pa vladaj
idi prvo uhapsi dodika pa onda se pozabavi sa salihovicem
_______________________DRINA NIJE GRANICA _______________________ ____________REFERENDUM JE SAMO PRVA STANICA_________________
AKO TI NIJE JASNO, KAD TAD CE BITI :D BOSNA JE ZALIVENA KRVLJU ŠEHIDA; I NIJE NAS STRAH GINUTI I POGINUTI KAO I ONI PRIJE NAS... ALI SAD SMO PAMETNIJI I SPREMNIJI
@markkknopfler zLATNIM KAŠIKAMA MI JEDEMO ;)
Bošnjački narod ima nesposobne dvoličnjake koji trenutno zauzimaju Bošnjačke pozicije u institucijama na nivou BiH i F BiH, te raznim agencijama i pravosuđu, to su familijarni uhljebi i paraziti koji se kunu u BiH, navijaju za reprezentaciju, idu na skupe godišnje odmore, te samo deklarativno pripadaju SDA, koju če na kraju iznutra i uništiti, kao i samu državu BiH. Kod Bošnjaka nema nikakve selekcije i kvaliteta, sve poteze vuče Sarajevski minder, koji ni sam nije gospodar u svojoj kuči.
Da ovaj narod ima časti i pameti, ili obratno, da ima pameti i časti, trebao bi Mektiča podržati i braniti od zločinaca i narodnih neprijatelja, svih boja i nacija. A uostalom on, počevši od glavnih i nisu nikakvih nacija ili vjera, jer ih to i ne zanima, osim prevara i pljačka. Sigurno je da bi neki, počevši od glavnih pokretača ovog cirkuza, najradije želili da su se pokrenuli oružani sukobi.
De ba promijeni vise ime i vjeru majmune, imas sve karakteristike slihtera iz 23%...
...helem, vako. bakir pokazo da ima ustavni sud "u malom džepu". mile pokazo da ne ferma taj "džep" ni 2%. čovke pokazo da je "legalista", al nije pokazo da mu mile pravi presedan na koji će se on (čovke) pozvat kad bude trebalo. mile & sefer jedini rekli što misle, ostalo palamudili, t evako, te nako. ovce, ez južual, bleje.ovaj put, srećom, ih mašila klanica. nejma oružja. srećom.
...što bi rekla titina ljubimica tereza "sutra je novi dan i život teče".
podapisujem..od prve do zadnje tacke
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
F-U-J ________F-E-K-A-L-I-J-O_______S-M-R-D-LJ-I-V-A !
E sad je Dejton otpakovan a drugi ce se skrojiti na jedan drugi nacin. To je neminovno sad
hrvatski spijun u komi
buhahhahhahhahahhaha svi glasaju sa licnom bih
pa i 2018 ce svi da glasaju sa tom lk..poslednji put