Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi jos malo necemo ni magle vise imati a kamo li neki odgovor...EU nema odgovor aliiii mi imamo.Jesmo giganti jbt
Evo ga :D http://www.paradisegraphicarts.com/photos/spikel.jpg
Koji su to idioti oni o izbjeglicama kakve izbjeglice pa nece oni iz jedne sirije u drugu
Ima, da se isplačemo svi skupa sa izbjeglicama.
Svi podizu ogradu,a Mektic poziva izbjeglice..budale braco draga..
Nisu ludi.. iz Sirije u dzehenem..
Kako vidim, prosipa se neka demagogija a fale konkretni podaci. Za sta smo spremni? Gdje cemo ih smjestiti? Cime cemo ih hraniti? Ko ce volontirati? Imamo li spremne ekipe med.pomoci? itd itd. Dajte navedite konkretno sta i kako, da cujemo.
Ovaj je naj bolji za sume i konja pogotovo kad progovori
- Šta ti misliš o svemu tome? - Ja? Hmm... Ma, ni sam ne znam. Odrastao sam vjerujući da pored tijela posjedujemo i dušu, i srce... ali nisam preispitivao svoja uvjerenje, niti se dublje zanimao za tu tematiku. Jednostavno, vjerovao sam u to, i dan danas vjerujem, ali ne istražujem ništa od toga. - Zašto? - Šta?! Zašto ne istražujem, je l' to? - Da! - Valjda jer nemam nikakve potrebe za tim. Živim kako živim, ali ne postavljam previše pitanja o prirodi života. - Plašiš se odgovora koje ćeš pronaći, ili? - Heh, pa iskreno... a ne znam! Zašto pitaš sve to?! - Ma onako, radoznalost... Nebitno! Nego, jesi li ikada bio zaljubljen? - Jesam! - A jesi li ikada volio nekoga? - Nije li to dvoje isto?! - Nije! Postoji razlika. - Kako to? Tekst iznad predstavlja početak drugog poglavlja romana "Istina o Bogu". Cijeli tekst pročitajte na facebook stranici: https://www.facebook.com/Istina-o-Bogu-895774407198243/timeline/
Ovaj Mektic je pun optimizma. Dobra stvar.
Meeeektic i nj izjava: vrh, Everest bre
E ćuj molim te, BiH ima na nešto odgovor, jadi moji....
ovo je ko da pricaju kako imaju odgovor na realov napad. samo treba molit Boga da ne dodje do toga da pokazuju odgovor
ne SEЯI (shit storm).
filthy miserable lousy good-for-nothing tramp
Imas li ti odgovor sta ces sa ovim ljudima sto su ovdje , GRADJANIMA ove zemlje govna politicarska samo kradete i palamudite pa nisu ni izbjeglice glupe ovdje je gore nego u Siriji samo sto ne puca ali i to izgleda nije daleko !!!
Ma nesekiraj se Draganče, neće izbjeglice u Bosnu, imaju oni soli u glavi
Dragane ne laprdaj, za sta je spremna?? Imas li predstave koliko kosta prihvat par hiljada ljudi?? Sto ne pocistis oko kuce prvo??
_"Naglašeno je da će u toku naredne sedmice biti obavljeni razgovori sa stranim donatorima kako bi se osigurala i dodatna tehnička oprema koja će se iskoristiti za adekvatno provođenje procesa prijema izbjeglica i njihovog tretiranja." Stvarno, pa stvarno ovi naši pričaju viceve. Kaže da je sve spremno, a još uvijek traže donatore za tehničku opremu? Pa kako je onda sve spremno? Od svega su tu izgleda najbitnije donacije. :)))
pa ni jedna vlast u europi nije spremna za izbjeglice osim naše naravno 😃😃😃😃 koja smo mi sila da ne povjerujes hahah 😃😃😃😃😃