Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da nije Nikšić, sutra bi bio to ti, ne rise, isti ste vi svi, razlike su samo što su jedni na vlasti a drugi u opoziciji..
Ne,samo zbog toga.Keze Njiva sta smo to izdali.Misli narod lud.Podcjenjuje narod.Na silu je doso .. Silom ce i otici.
User2023 argument u rangu djeteta iz obdanista, majko draga ko ima pravo glasa... Nez jesil gori ti il ovi sto ti lajkaju
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pravi primjerak podkapacitiranog napuhanog samodopadnog papka bez karaktera kakvi su , uglavnom , i 95% ostalih vlastodržaca iz sva 3 plemena , tako da jadna BiH sa ovim i sličnim nema ama baš nikakvih šansi za opstanak .
znamo mi sve što si ti od tvornice čarapa Tešanj do danas radio (katastofalno)
75% dobija "Srpski svet" ? Gospodine Mehmedovicu, entitet RS nije dio nikakvog "Srpskog sveta" nego je dio Bosne i Hercegovine.
Ovaj čovjek je član sda od 1990 , sada osnovao stranku NAPRIJED. Čovjek se probudio nakon 34 godine , gdje si bio šemso do sada.
a Bake upropastio sve milijarde
I Niksic i Kona i sva ostala banda
Ubleha ko i Rumeni
sda obotnica
J......bo m.....r 30 godina na vlasti i sad on pametuje. Ne smeta sto on laze nego ovi sto mu vjeruju.
Jadan ne bio pa kad bi Dodik rekao Niksicu da pojede g...o on bi bez razmisljanja to uradio jer mu od Dodika zavisi fotelja na koju je nametnut i na koji nikad vise nece doci u priliku da sjedne i on ima jos 2 godine mandata ako doceka kraj mandata u fotelji i on ce sve uciniti da sto vise love uzme od jadnog naroda
Nikša im ne vadi!
mogao je ucjeniti, mogao ih je presvuci, mogao im je zavuci... pa jel ima Mehmedovicu kod tebe ista drugo osim ucjene, osim razmisljanja kako da zahebes nesto... ima li dogovora, kompromisa, ja tebi ovo, ti meni ono... ne nego samo ucjeni. svaka cast. Hard Core SDA politika
Sta Njiva zna sta je politika.
Se na bakirova ne trunu slamu
Morao bi zbog hiljadu stvari