Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne, to ti govori clan stranke koji je razotkrio aferu reket i razotkrio kralja mafije koji je napravio toranj i ostale perpetije tvojih sefova.
Radončić i Lagumdžija zaštitnici bošnjaka, ama na ivici sam da se odreknem da sam bošnjak ako se ti kriminalci smatraju bošnjacima. Samo smjenjivati, a unutar SDA se mora dobra čistka napraviti. Treba otjerati buduće Desnice i vratiti se putu Alije Izetbegovića koji je htio Državu ravopravnih građana, i srba i hrvata, i bošnjaka, jevreja, roma i ostalih.
SDA je spasila Bosnu 1992 od četnika, spasiće je i 2012 od komunjara!!!
NEKADA DAVNO NA PRVIM DEMOKRATSKIM IZBORIMA NAROD SEBI ZA PRESEDNIKA IZABRA BABU BOSANACA I HERCEGOVACA FIKRETA,ALI NELEZI VRAZE ONDA NA SCENU STUPISE UDBE RAZNI KOSOVCI ITD I NASILU POSTAVISE SVOG COVJEKA ZA PRESEDNIKA I BI STA BI MUSLIMANI DOZIVISE GENOCID! DALI SU TI POBIJENI MOGLI OSTATI ZIVI,KAO U SANDŽAKU, KAO NA KOSOVU ? JESU JESU DA BI PAMETI. I EVO KAKO VIDIMO JOS I DANAS MUSLIMANI JEDINI NA BALKANU STRADAVAJU,GUBE IDENTITET,RASELJAVAJU SE A SVE TO POD POKROVITELJSTVOM VODECE POLITICKE STRANKE SDA I NJENIH VISOKOPOZICIONIRANIH FUNKCIONERA.AFERIM BRACO SAMO NASTAVITE ALI ZNAJTE BOG CE DA VAS KAZNI.
ako Šemso tako kaze..onda je tako najbolje..
Ma zlogumdžiju da bere banane, šljive su gospodsko voće za njega. \"Crveni kmeri\" na smeće historije. Pa Bećirović je njegov klon, nije sda i mora slijediti svog vođu do smeća.
Gazi komunjare
Da je Alija Bakira poslao na ratiste medju sirotinjske sinove umjesto sto ga je krio u trezoru narodne banke, da je dao bliske clanove porodice za ovu zemlju mozda bi mu i vjerovao. Ovako 1000000% mislim da je cio rat i stradanje sirotinje bilo osmisljeno od SANU, Izetbegovica i saradnika, SDS-ovih perjanica i Hercegovackog HDZ-a. Svi se oni obogatise, postase uticajni a narod nikada bjednije zivio nije.
Nemoj biti naivan sa tim \"opet je na djelu\" nikada koalicija SDA-SDS nije i prestajala da postoji, Alija je zabranio ukidanje SDS-a kada su Amerikanci htjeli da zabrane tu stranku, najbolju saradnju SDA i SDS su imali u periodu 1992-1995 kada su privatizovali firme i opljackali milione. Tu najvecu pljacku u istoriji ovih prostora zamaskirali su sa 100 000 poginulih, a vojnici Armije RBiH i vojnici RS-a su bili samo cuvari te pljacke. U Daytonu su mudro razdjelili zemlju, napravili sistem haosa sa 2 Entiteta, 10 Kantona da se narod zbuni i da oni lakse opljackaju ono sto je ostalo. Vremenom ce doci izmjene Daytona, reforme idr a niko se vise nece sjecati privrednih giganata, drustvenog vlasnistva, radnickih odmaralista, besplatnog zdravstva i skolstva itd itd i svi ce govoriti dobro je neka se krenulo naprijed. Sve s uto jako mudri i opasni ljudi koji su sve zajedno odradili i osmislili a mi smo bili i danas smo samo kolateralna steta.
Alija je bio dobar i iskreni prijatelj sa zlocincem Dobricom Cosicem. I sam Dobrica je opisao kako ga je njegov dragi prijatelj Alija pozivao na lijepa druzenja i ugodne razgovore dok im je usluge kelenerisanja obavljao Bakir Izetbegovic PIŠČEVI ZAPISI (1981-1991) - 12. deo \"Od ovih razgovora za mene je mnogo značajniji bio razgovor s Alijom Izetbegovićem, koji smo vodili na njegov zahtev. Razgovarali smo u jednom velikom salonu hotela \"Holidej in\", u kome smo bili sami. Alijin sin, Bakir, mislim da je arhitekta, koji je pratio oca, služio nas je kafom. Kelneri se nisu pojavljivali. Naš razgovor je trajao četiri sata: od šest po podne do deset uveče.\" Dio memoara tvorca zlocinackog memoranduma SANU Dobrice Cosica, Alijinog advokata i prijatelja. http://forum.krstarica.c om/entry.php/32664-Dobri ca-% C4%86osi%C4%87-12
Do SDP, BECIROBICA I ZLATKA MI APSOLUTNO NIJE STALO. ALI SLUSATI PRIDRIKE SDA-OVACA, KAKO PROZIVAJU I TJERAJU RADONCICA U SANDJAK, JER DOLAZI OD TAMO, A PRI TOME ZNATI DA JE NAJBLIZI SARADNIK IZETBEGOVICA BIO EJUB GANIC SANDzAKLIJA, GENERAL ARMIJE BIH HALILOVIC SANDzAKLIJA, OPJEVANI DINO MERLIN SANDzAKLIJA, MIRSAD TERZIC ITD. ITD. SNDZAKLIJE. POGLEDAJTE SILNE FOTKE SDA CLANOVA SA KRIMINOGENIM OSOBAMA, SJETITE SAJE, KOJI BI NA TUZIOCEVO DJETE SLAO CRNA, CIJI JE TO PRIJATELJ. ITD. GLASOVE KOJE SDA IMA SU PLACENI GLASOVI OD NOVCA IZ DRZAVNIH FIRMI, RAZNIH SOCIJALNIH DAVANJA I OD SILNE ADMINISTRACIJE KOJU SU ZAPOSLILI SDA-OVCI! NEMA TU NI IDEALA NI LJUBAVI NI VJERE.
Alija nam je obecao zlatne kasike, ali tim zlatnim kasikama jedu njegova rodbina i nekoliko njima bliskih familijam, inace, predrarnih kokuza. I evo opet je na dijelu Alijina trajna ljubav, koalicija SDA sa strankom Rad.ovana Karadzica SDS.
Nije to srpska propaganda već udbaško-podrumaška ;)
Ukoliko u nešto vjerujete, onda prvo smijenite vlastitu SDA bruku, a to je ministar ganaCi, pa tek onda možete da smjenjujte ostale. Znajte da je ZULUM i NASILJE smijeniti jednog poštenog, vrijednog i sposobnog čovjeka kakav je Bečirević, a u vlastitim redovima ostaviti nekoga poput ministra ganaCi koji je bruka i sramota za SDA i ovaj naš muslimanski narod. Ukoliko u SDA ne budete pravedni i dalje nastavite nepravdu činiti, propast ćete vrlo brzo, ako Bog da!
A ti nam, g-dine Mehmedoviću, reci kako ti je haver Anes Sadiković? Posjecujes li ga u zatvoru, i ko ti daje pare otkad njega nema???
Ti stvarno misliš da je Općina Centar Sarajevo cijela BiH? Smiješni malu jugoslovenčiću :)
Molim sve ove pametnjakovice koji stalno spominju da su nam obecane nekakve zlatne kasike, viljuske ili sta vec, da ponude bilo kakav audio-video zapis (dokaz) gdje je to i kada je to receno, i ko je to rekao! Ne nasjedajte na tu glupu i providnu srpsku propagandu...