Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa Vama bi najvise odgovaralo da ih nema nikako
Raja samo nemojte glasati za kriminalni SBB tu bi nam bio i KRAJ MADA CISTO SUMNJAM DA ONI MOGU DO POBJEDE, a ove ostale birajte kako hocete.
Kakav narod takva i vlast.
Pa kada se čovjek malo zamisli skonta da su Izbori ustvari samo trošak od kojih običan narod nema nikakve koristi........., njima (političarima) trebaju izbori kako bi rotirali fotelje, a narodu neće biti ništa bolje bez obzira ko bio na kojoj fotelji..... NARODE, TO JE TAKO...........
realista bavi se ti Srbijom, Bosna i Hercegovina je Bosnjacka drzava. Eno sva tekstilna industrija u srbiji je u Sandzaku kod Bosnjaka. Cak su svojim farmerkama i kioneze potukli po pijacama. Zavisi sva srbija od Sandzaka i od Vojvodine koja planira otcjepljenje i koja nikada prije 1918 godine nije bila u Srbiji. Nego vi nasli pisati histroiju falsifikatori.
Država za majmune treba ih sve streljati!!!!
Boga mi ako produzite jos dvije godine,Srbi ce uzeti vlast u cijeloj BiH. Vidite li onog Pudarica-u Federaciji niko ne smije otici ni u WC,a da njega ne pita.Ovamo u R.S. svi samo znaju da postoje Dodik i njegova stranka. Sastanci se ne odrzavaju vise u Sarajevu vec u Banjaluci-pa zar nije tako.
Boga mi ako produzite jos dvije godine,Srbi ce uzeti vlast u cijeloj BiH. Vidite li onog Pudarica-u Federaciji niko ne smije otici ni u WC,a da njega ne pita.Ovamo u R.S. svi samo znaju da postoje Dodik i njegova stranka. Sastanci se ne odrzavaju vise u Sarajevu vec u Banjaluci-pa zar nije tako.
sss 29.03.2012. u 13:51 ma kakav SBB, pa Turkovic, Lekic, Keljemendi svaki dan provodili dane u Radon Plazi s utemeljiteljem koji je usput dao stranci svoje ime i smjestio je u svoj toranj....pu pu pu Jest, pa je zato Turkovic dobar sa Sekretarom SDA Zukicem, Fahro mu dao Alijin blindirani audi i iskaznicu AID-a itd itd pa je htio dici u zrak Radon Plazu jer je predobar sa Radoncicem itd itd Aj ne rise zdravlja ti ...
Shvatili da ce izgubiti vlast pa se banditi dosjetili da prolongiraju lokalne izbore ... Uredu je da se odrzavaju izbori svake 4 godine s tim da u paketu idu i lokalni i opsti ALI DA SE TO KRENE SAD U OKTOBRU I DA SE ODMA ODRZE I OPSTU UZ REDOVNE LOKALNE ... Ko ce vas gledati i trpiti tako nakaradne I NAZADNE jos 2 godine ...
Slazem se sa gospodinom mehmedovicem da je neracionalno svake 2 godine imati izbore, zbog toga bi trebali u oktobru 2012 organizovati i opce i lokalne kako bi ih objedinili.
SEVAP JE UBITI POLITICARA. SEVAP JE UBITI POLITICARA. SEVAP JE UBITI POLITICARA. SEVAP JE UBITI POLITICARA. SEVAP JE UBITI POLITICARA. SEVAP JE UBITI POLITICARA.
Ako ovo urade, a izgleda da hoce, e pa narod je stvarno stoka i uopste nam ne trebaju izbori! Gdje su sad silne nevladine organizacije, mudroseri demokratski, propagatori slobodne eUrope i vladavine prava???! U 3PM eto gdje su, jer i oni od njih dobivaju pare direktno ili preko opstina kroz budzete! Lizoguzi najobicniji. Pa ko se vise uvuce medju guzove dobije vise love, tako da se i njima ne isplati mjenjati sadasnju lokalnu vlast! i P.S. j.e.b\'la vas Evropa u sred usta!
A racionalno je mjenjati licne karte i pasose svkih 15 dana???///
ma kakav SBB, pa Turkovic, Lekic, Keljemendi svaki dan provodili dane u Radon Plazi s utemeljiteljem koji je usput dao stranci svoje ime i smjestio je u svoj toranj....pu pu pu
UBLEHAS
Nikakav problem ako hoce da dalekosezno ustede... Neka sad budu lokalni izbori kako i treba pa za dvije godine ponovo skupa sa opstim i ubuduce skupa svake 4 godine. Prodavati maglu nek idu nekom drugom...