Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bakir je diktator i to onaj najgori - slijep tumara i pipa po mraku. Živio ti meni Šemsudine doći će i tvoje vrijeme.
BRAVO SEMSO MAJSTORE! Kongres je zavrsen, do sljedeceg imamo predsjednika i to je to. Na sljedecim ce pobijedit Semsudin aBd, to je demokratija. Bravo majstore, pokazi dusmanima sta znaci jedinstvo medju Bosnjacima. Rock solid!
Zbog vaseg jefinstva Bosnjaci vam danas gladuju. I sve vise sto ste vi jedinstveniji. Kad tad djeca ce uciti da ste vi bili najveci zlotvori Muslimanskog naroda u Bosni.
Muslimanskog, johooo providno, providno, sta ima po Banjaluki :) cccc uvijek vas dezurnih ima, cestitke!
https://goo.gl/bhm2Sq
SDA rukovodstva kao pomahnitala solo lokomotiva tutnjaju bosanskim traćnicama onako iz objesti, dok simpatizeri kao kompozicije parkiranih vagona hrđaju po sporednim kolosjecima očekujući obećani trenutak, obićan bošnjački narod se eto prislonio uz poharane drumove pa sabura slušajući bakine priče da tamo negdje postoje i pružne komunikacije. Vođa je slika većine onih kojim je vođa pa zar Šemso da se žalostiš što nisi vođa trenutaćnoj skupini.
Ne svidja mi se ni jedan vid tiranije ili diktature, ali budite sretni da se ovaj ljakse ne pita ni za sta, gori je on 100 puta od Bakira i svih, pitajte malo raju u ZEDO kantonu ili u Tesnju,. kabadahija,makro,a o poligamiii da i ne pisem.... Eto sta znaci kad se ljakse docepa carsije,fuuuuj!
MujoDoboj...Pitaj Mujo raju gdje je bio Semso 90-tih a gdje su ti supcino bio.Kladim se da si u Berlinu bio dok su ti Seljaci i Semso kucu branili....
Svicarac, kao 1. nick ti ne ljava qurcu, a na tvoje pitanje psonglu, BAS NA PROTIV,JA SAM NJEGOVU KUCU BRANIO I BIO U TESNJU, KAO I 90% DOBOJLIJA. Ali posto si svicarac,tesko je tebi to skontati!
Neka , bola' Šemso , ohani malo ... sad je po redu Alijin unuk, pa praunuk ...etc . . . To ti je demokracija na SDA način ... Jbg. valjda i njih jednom nestane . . .
sve stvari koje prigovara Baketu on isto radi na lokalnom nivou..u SDA u Tesnju...hajde malo demokratizuj sda u svome kraju.2-3 osobe sve kontroliru a ostali su zetoni...
I sta sad slijedi nova grupa igraca u SDA koji znaju i previse da bi ih se rijesilo a toliko opasni da budu direktni konkurentni vrhu???Nek nas vodi nasljednik okruzen konobarima i petorazrednim pravnicima.
Mislim da svi članovi SDA (ako kojim slučaju među njima ima neki pošteni član) treba da bude maksimalno nezadovoljan što je uopšte član te stranke. Mislim da ako postoji takav automatski treba da napusti stranku jer biti član stranke koja je načelu 20 godina a koja nas tlači, dakle svoj narod crpi bijednim primanjima, dakle platama, o penzijama da i ne govorim, nezaposlenošću, a što je najgore primitivizmom, stranka koja ne polaže na kulturu, pozorišta, muzeje, stranka koja promoviše isključivo primitivizam koja nas u svakom pogledu naročito kulturnom unazadila najmanje 100 godina je stranka koje se treba što hitnije osloboditi, dakle napustiti je. I to bi za svakog trebalo da bude moralan čin. Teško nama sa strankom koja postoji radi nje same a da je tako potvrđuje ovolika bijeda u Federaciji. Nije Federacija samo ono što se eventualno vidi na ulici, skupi auti i sl., naravno da postoje tajkuni koji su zgrabili dio bogatstva ali treba pogledati na uboge ljude koji gladuju.
muni. nešto si zaboravio da je SDA narodna Bošnjačka stranka koja se nemože ugasiti nikada
jedini covjek koji je imao hrabrosti da bude kandidat pored BI
posto nije bilo prituzbi na regularnost predsjednickih izbora, dizala se buka bezveze, i sve se vraca u normalu. semso na sljedecim izborima aBd pobjedjuje, a za sad imamo vodstvo, i to je to. bravo semsudine!
Hajde boga ti, vadi se da nije važno pobijediti, da je važno učestvovati ;-).
Ovaj ko Safet,uvijek zadovoljan mada uvijek gubi :)
Ubleha
Nisi nezadovoljan jer ne smiješ a onda ćeš prvom prilikom promjeniti stranku.
BRAVO SEMSO MAJSTORE! Kongres je zavrsen, do sljedeceg imamo predsjednika i to je to. Na sljedecim ce pobijedit Semsudin aBd, to je demokratija. Bravo majstore, pokazi dusmanima sta znaci jedinstvo medju Bosnjacima. Rock solid!