Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Adminu ovog portala zelim istu sudbinu ko i djeci i muzevima ovih majki Srebrenice kad admine - srbine ostavljas ovako uvrjedljive komentare ovim zrtvama srbije - c.etnika profesionalnih patoloskih u.bica !
Trebali su genocidasi srbi dobiti DOZIVOTNU ROBIJU, sve ostalo je NISTA ! Oslobodio ja haski cirkus pravde jos gore mostrume srbe ko momcila perisica, ZNACI da ove presude NE TREBA shvatati ko ozbiljne od haskog tribunala SRBO PROTEKTORATA ! Haski Tribunal = GREAT SERBIA ! TREBA RADITI OZBILJNO NA REVIZIJI TUZBE PROTIV SRBIJE !
Izvinite Hrvati i Srbi što smo protjerali vas 200 000 ne-muslimana samo iz Sarajeva, a još toliko smo naših bivših komšija i susjeda prognali i iz Središnje Bosne, oteli vašu zemlju i imovinu, te ubili nevine žrtve i to sve zbog toga što smo slijepo pratili Alijinu deklaraciju, pogriješili smo što smo ratovali protiv dojučerašnjih komšija i susjeda, a prigrili bliskoistočnu braću kao svoje, samo zato što su naše vjere. izvinite u ime svih Bošnjaka i stidim se svega toga! Izvinite braćo još jednom i nadam se da će jednom zauvijek mir doći na ove prostore i da ćemo svi mi muslimani i suniti i šiti i derviši živjeti u jednoj jedinoj lsIamskoj zajednici zajedno sa drugim manjinama, tj. vama ne-muslimanima, koji će uredno davati harač i biće im dopušteno da žive na našoj zemlji i da će BiH pomoći za odštetu nanesenu vašim narodima! Maksuz sellam Srbima, Hrvatima i ostalima!
Zao mi je ljudih koji su nastradali i gubili zivote..al samo se spominju ove majke srebrenice. Ima i majke sr.pske koji su djecu izgubili . Ko njih pita? O ko od onih ma.jmuna (oric..itd) odgovara?
odakle se javlja sultanija Hatidza??? sa palma de majorce ili tenerifa malediwa. glavno ja puna para ko brod
Ove babe samo mlate po Evropi i svoje "nezadovoljstvo" šire.Ko njima plaća tolike putove u Hag?Debelo su one unovčile ovaj svoj n"pokret".LAŽNE moralistkinje.
I majke iz Bugojan, Viteza i Varesa nisu zadovoljne presudom, niti ko osudjuje ratne zlocince iz Armije BiH, a da ne govorimo za zlocince u Sarajevu i okolici, Treba li dokaze, pitajte pripadnike civilne zastite u ratu, drag gospodo iz Haga.
a da li bi bile zadovoljne debelom srpskom kobasicom sa kozicom?
majke su nezadovoljene presudom
Ove treba poslati da sude, u svata se urvaraju.
a di mi ove majke malo podudlaju jaja, moze li to ???