Komentari (322)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A treći entite će dobit kada Bošnjaci dobiju entitet od Ploča do Brela
Tko to bošnjake pita za treći entitet? Od Ploča do Brela živi možda 50 bošnjaka a od Stoca do Drvara živi također 50 bošnjaka..
kolijevka fašizma ima nešto reći ...
Samo je rekla ono što svi znamo a istina boli, ebi ga...
Ti "zelembac" (S D A) koliko si ti dao drzavljanstava onim "kozojebima"? Suti-zivota ti!
Da su spinovi, bas onda drzava BiH ne bi trebala odgovarati na njih. Ali, nije u pitanju spin nego cista i nepatvorena pakosna podvala sa ciljem da se muslimani u BiH predstave onim sto zapravo nisu. Inace ne volim SDA, a Mehmedovica najmanje, zato jer je predstavljen kao neko ko misli svojom glavom, a zapravo je gluplji od svog sefa. Kakva stranka takav i Mehmedovic.
Bošnjaci, Hrvati, Srbi ne nasjedajte na provokacije i nedajte da vas izmanipulišu te afirmišu mržnju u vama!
najbolje bi bilo da Covic kao clan predsjednistva jedne suverene zemlje BiH da odgovor gospodji koja takvu istu suverenu zemlju optuzuje i blati....time bi se fakat zacepila usta
Kolinda je Tudjman u zenskom tijelu.
Pa eto profesor Duraković Budala a ti si ko pametan i ti češ ko biva reagovat vrati se u svoje selo a ako je ona zagovarać trečeg entiteta ti si islamske države u bih
Sve se moze uraditi na vise nacina. Gdza. Kolinda je izabrala nacin da dize prasinu i preuvelicava (ima i druga rijec koja je mnogo preciznija). Smisao njenog teksta je naizgled dobronamjerno upozorenje a u stvari duboko omalovazavanje i etiketiranje drzave BiH a i bosanskih muslimana. Ukratko, Gdzo. Kolinda necete dobiti entitet br. 3 u BiH, slaba vam je taktika.
SDA i Bošnjaci se samo javljaju kada se njihovog prljavo rublje iznosi u javnost! ISIL ima itekakvu podršku u Bošnjačkom dijelu BiH! RECITE LJUDIMA DA STE FUNDAMENITALISTE VEĆ JEDNOM, NEMOJTE BITI SUNCOKRETI!
Žena lijepo rekla - parafraziram - da ISIL gubi uporišta i da ih na hiljade bježi ... (što je istina koju vidi svatko i to je činjenica pred nosom svakome osim vehabijama) de ti meni sad reci gdje je ovdje pomenuta BiH ...??? Bježat će i ovi što se zovu "naši", bježat će a gdje drugo nego "kući" e to jest problem (i naš i njihov) i još će u bjegu povest i tamo stečenu obitelj i pokojeg ahbaba (a i to je velik problem i naš i njihov)... .
...... Dakle činjenica je da su otišli kao budale a vraćaju se kao budaletine krvavih ruku i zakrvavljenih očiju ... Kao takvi svakako su prijetnja i sigurnosna ugroza, a tko to ne vidi ja se pitam na kojoj je on strani u stvari ... Moj Mehmedoviću, spunuješ ti i takvi kao ti ...
Londonski Institut za istraživanje procesa radikalizacije je objavio da je 330 ljudi iz BIH otišlo na strana ratišta u ISIL. Kolinda kaže da se vraćaju hiljade? Jel moguće da ISIL ima tehnologiju za kloniranje?
Rvacka nikada nije bila prijateljska zemlja, uvijek okupator
A da ti "Hrvatsku putovnicu"!
A da ti je -"hrvatsku putovnicu"! @Ilija Kobac
Ja sma zabrinut sto i sad san sanjaju i susjedi i komsije o podjeli BiH po dogovoru krivousnog i zlocinca iz Srbije.
Jedino logicno je da tko suti, smatra se da pristaje...dakle ako nisu odreagirali znaci da postoji doza isitne u tome sto je receno...
ahhah... kolinda je samo istinu rekla, druga je stvar što se to vama bosanskim islamistima ne sviđa. 40.000 arapskih čaršavanera ste dovukli u sarajevo i protuzakonito im podjelili bosanko državljanstvo. dozvolili ste im da pokupuju izvore rijeka i da grade vile uz jezera. sarajevo je bez vode, a braća posjeduju uz kuće vještačka jezera. ilidža, maoča i sam centar su ISILOV obučni centar.
A prije pet godina Dodik im govorio o tome ali niko mu nije vjerovao...ETO SADA!!!
Lažeš! Državljanstva ne dodjeljuju Bošnjaci, nego Ministarstvo civilnih poslova BiH-Sektor za državljanstva i putne isprave. Pročitaj! Znaš li ti koliko je 40.000 ljudi? Možeš danima hodati Sarajevom da ne vidiš niti jednog Arapa. Dolaze preko ljeta kao turisti, a ne kao državljani.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mi imamo uhljebe i neradnike a nemamo parlamentarce!!