Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako dodje do rata ti ces pobjeci u Bosnu. Isto k'o sto si pobjegao iz Bosne kad je doslo do rata.
ma čiko bježi od rata pa nezna gdje bi...
Bjez Mehmede moja ruzo, Putin nam se naoruzo! :D
Mistriju I fanglu pod ruke, I bjezi za bosnu Mehmede!
Saljite mailove FIFI da se ne dozvoli odigravanje prijateljske utakmice genocidne tvorevine protiv Srbije u Banja Luci http://www.fifa.com/contact/form.html
Nema veze. Vrijei pokusati. To ce nam uzeti 5 minuta vremena.
Drop it like its hot....
"Optimističan je da neće doći do rata..." - mirno spavajte, rata neće biti. " ...ukrajinsko-ruski oružani sukob "sigurno doveo do trećeg svjetskog rata". " - nije Ukrajina toliko bitna. Iz ovog pasusa se vidi kolika je naivnost tamošnjih ljudi. Nešto slično kao kod nas 92-e.
Meho, jesi li prepoznao i jednog četalja, oni su ti borci mira sa puškom, dok ne zapuca, kad zapuca onda oni kući zapucaju.
Mehmed glavni dopisnik za medije ovih dana hehe
Po Putinu-AMERIKA hoce da narpavi scenario slican Jugoslaviji!!!
Vadite levata, zijanice vam novinar pa nece imati ko gluposti pisati.
Dodjite u BiH dok mozete :)
Koji su ovi Ukrajinci debili, pa gdje ces dati svoju guzicu zapadu i amerima i zabit braci i komsijama rusima noz u ledja...
Ovaj iz Stupara bi mogao negdje da se zaposli kao stručnjak vojno-politički, skontao je da će doći do tog tzv Trećeg rata. A Rusi i Ameri se natežu da vide ko će prije popustiti i ništa više. Ameri moraju da prodaju svoj višak vojne opreme, a i Rusi.
Ako je Mehmed pametan, doći će kući i to što prije..
PUTIN UZIVO http://www.youtube.com/watch?v=3PyEspLz8UQ#t=8422
postoji samo jedan nacin da se zaustavi rat u ukrajini ,a to je da se blokiraju mediji.
...jes, pa da ostanu bez "demokratije"...taman posla...
mediji su danasnji univerzalni bog. svi se bore da ih uzmu,zauzmu,kontrolisu,kanalisu. sve se radi da ti omoguce pristup ,a onda si " bogin".
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
...mehmede moj dobri, ko je tamo slučajni prolaznik...
Htjeli su referendum na istoku, sad su prinuđeni da naoružani hodaju ulicama, podrška vojsci Ukrajine da istraje u borbi protiv ruskih terorista i da im ne da mira, da ne ide sa istoka , da non stop moraju biti u strahu.
...ih...baš terorista?
Commie, paša moj, kako si mi, ja ovo onako na svoju ruku, ne zamjeri. :)
PRIKAŽI ODGOVORE (6)