Komentari (234)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo ti je kao sto je na paralelalam govorio Mladen Maric (ismijavuci Amerikance),kad ne bude Sadama cvijetace ruze,letice sareni baloni,pa onda kad ne bude Gadafija isto ,pa sad kad ne bude Dodika,il Bakira il ovog il onog,ma nece bit bolje,samo gore,jer ljudi su ovce pa to ti je
Vas je grijeh nazvati srbi! Tako vas nase drage komsije u srbiji i ne zovu nego bosanci, ali ne treba vam ni to dati, vi ste nista!!!
Zašto to smeta emiterima iz Federacije. Ako imaju obezbjeđene finansije, neka urade šta se mora. Ovi koji neće - neka ih u mraku i lažima na koje su i onako naučeni! Uostalom gledatelji iz RS-a višem gledaju FTV nego RTRS!
Oprema za RS je kupljena od strane Korporacije i nalazi se u BHRT-u. Naš sistem javnih emitera se sastoji od: BHRT, RTVFBiH, RTRS i Korporacije javnih RTV servisa Bosne i Hercegovine. Korporacija javnih servisa u Bosni i Hercegovini, u skladu sa Zakonom o javnom radio-televizijskom sistemu Bosne i Hercegovine, upravlja prostornim, proizvodnim i tehničkim kapacitetima emitera. Korporacija je, u skladu sa Zakonom, kupila opremu vrijednu 20 miliona KM, i nudi je RTRS-u, ali ovi su je spremni preuzeti samo ako se knjiži na RTRS a ne Korporaciju. Ovi to i da hoće ne mogu, jer po zakonu upravljaju tom imovinom, a i platila je država a ne RS i tu nastaje problem.
sta ce vam digitalizacija , pored onako "dobrog" programskog sadrzaja
Ne bi uopšte bio problem da u Bosni nema televizije na nekoliko mjeseci. Možda bi se ovaj narod dohaviz'o...
Šta če papci, prljavih peta.
mi smo šega od države
Pa smiju vam se u srbiji kad pricam s drustvom u bg zna se kako vas zovu, da ponovim BOSANCI ! Za njih nisteni s od srba, znate vi to jako dobro kad dodjete u beograd izdajice pogubljene ne znate ni gdje ste ni kid ste ni sta vam je zemlja ni porijklo bog vas ubio
Banjalucki macor Pa na balkanu su najvece poturice srbi, 500 godina robije, bosnjaci i bosna stotine godina manje! Mi nemamo historiju?! Pa vi da niste sve ukrali iz srbije nebiste nista ni imali, vi ste niko i nista sve sto ikate kradete od bosnjaka ili srba fuj
ovu bosnu još samo dodik čuva a ovi kerovi balijski bi i ćaću za marku prodali
Prestati placati pretplatu pa da vidis kako ce da digitalizuju za 5 dana.
A zašto je onda RTRS 2010. godine dobila kaznu za testno emitovanje digitalnog signala??? RTRS je imala opremu prije 5 godina, kakve su sad priče da ona koči sve???
Zašto jednostavno, kad uvijek može komplikovano. Posebno ovdje. Oformiti Ministarstvo za digitalizaciju.
hahahahahah dobar
Jelde, hehe. Neka i to imamo. Šareniš kod nas, ko nigdje :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
cetnik Lukac pojacava bezbjednosne snage oko svoje GUZICE, nabijem te na onu stvar kretenu jedan cetnicki!!!
buuuuu buuuuu Papci ste svi