Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to je evropski metalitet,bravo majstore,j.bo ljude spasi životinje,kakav si ti IDIOT:)
Tipicni bosanski mentalitet. Bolje da ne radimo nista, jer sigurno postoji veci problem od tog. Da, daj da.....nahranimo penzionere, pa cemo onda poceti sa usvajanjem civilizacijskih normi. Kakav kreten.
SVE ŽIVOTINJE NA KOLACCC ! SUADA MI !
de majke ti ne rise,kod nas ima milion vecih problema, ljudi se danas bore da prezive da sastave nekako kraj s krajem a ti bi da se okupljaju zbog zivotinja,kome to pada na pamet, imas sljedece sedmice protest protiv prevelike emisije izduvnih gasova hajmo i to protestvovati,a sto jedno milja penzionera nece imati taj dan hljeb .ebo to,nego ti Maclntyra u ruke pa te moralne norme ponovi;)
To sto ih je bilo maksimalno 50, pokazuje u kakvom svijetu zivimo i gdje su nase moralne norme... I onda se cudite sto se djeca kolju po tramvajima. Pa, mi smo samo pecinski ljudi. Ovakve stvari cemo moci shvatiti za 4000 godina. Kad malo spoznamo sebe i svijet oko nas...a do tada...samo smo balkansko pleme. I ko nas *ebe, treba nam sve ovo, zasluzili smo.
Dzaba im, kad ih je bilo max 50 na okupljanju.
Jarane vama su svi krivi za lične neuspjehe. Svi osim onog čike što u ogledalu.
njima bas dosadno u zivotu ccc
Šta se ba prosheravate, koliko janjaca godišnje skrkate i nikom ništa. Šta nosite na cipelama, jel koža ili je kineski skaj. Prema tome, dragi ublehaši morate da znate da su fondovi presušili i da se pare od Evrope sada puno teže mogu klepiti ovakvim ublehama.
Ja jako volim zivotinje Najdraze su mi sa rostilja
danas zivotinje imaju veca prava u BiH, nego ljudi. to vam kazem jer osjetim na vlastitoj koži.
jeblo im krzno mater, što se ne bore da normalan covjek zivi ko covjek, a ne ko zivotinja,
Šta je ovo po ulici, jesu li to gologuzi? Šteta što nisam bio u gradu.