BiH
0

Međunarodna radionica o virtualizaciji u Banjoj Luci

SRNA
Banja Luka
Banja Luka
Međunarodna studentska radionica na temu virtualizacije bit će od 23. do 29. jula održana u Banjoj Luci, saopšteno je iz banjalučkog Lokalnog komiteta Udruženja studenata elektrotehnike Evrope (EESTEC) koji će biti domaćin skupa.

Radionica će okupiti studente sa brojnih elektrotehničkih fakulteta iz regiona i Evrope koji će moći da saznaju nešto više o bezbjednosti, tipovima i konceptima virtualizacije, a kroz kvalitetna predavanja da steknu saznanja koja će im biti korisna u daljem obrazovanju i karijeri.

Skup će ujedno biti i prilika za promociju banjalučkog Elektrotehničkog fakulteta, ali i Banje Luke i RS, a studentima elektrotehnike i budućim inženjerima će širom otvoriti vrata Evrope i svijeta.

Organizacija Udruženje studenata elektrotehnike Evrope okuplja studente elektrotehnike i srodnih nauka. Udruženje  čine 53 lokalna komiteta sa univerziteta iz 28 evropskih država. 

Cilj organizacije je da putem radionica i studentskih razmjena poboljša kulturnu i stručnu saradnju među studentima elektrotehnike u Evropi.