Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne morate nas više ni obavještavati, znamo da su nam sudovi i tužilaštvo korumpirana bagra u službi bošnjačko-hrvatsko-srpske mafije.
boli me ba za sudije, advokate i pravnike. Pun mi vas je...
Utečeeee DŽEVADEEEEEEEEEEEEEEEEEEE UTEČEEE,Meddžidaaaaaaaaaaaaaa ....... !!!!
Prvi put vidim ovo ime bas je neka Meddzida...:/ jos Kreso hahahhaha
Je.b.o te onaj ko ti ime dade. M E D DŽ I D A.... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa o.O
Ozbiljno, čudi me ! Ona ma nemoj molim te . Baš sam se iznenadio .
Uzas jedan!!! Nisu mogli goru osobu izabrati. FUJ!
odlicno sad ce jos djecice sudija, tuzilaca, doktora da se primi finoo...da teta meddžida to sredi.....pa ce oni fino da slusaju gore imaju finu platu dok sposobni mladi svijet ide od vrata do vrata moleci za posao....
kako bi te kresno medđida...
Dobra, imal\' ko njen MSN il\' Fejsbuk ?
Jad i tuga. Sad ce trebati cekati još 5 godina da na vidjelo izađu njene malverzacije u sudu. Njena sposobnost se ogleda samo u činjenici da već godinama uspijeva da preko Bakira Hadžiomerovića oblati i sroza kredibilitet svakog sudije koji iskaže neslaganje sa njenim stavovima. O zapošljavanju na sudu da ne govorimo.
ima vlahinj-dura dusanka majkic!!!
Medvjeddzida.
transvestit a sudija...hmmm
najteza krivicna djela su....ako ne radi svjetlo na biciklu,ako si u radnom odijelu,a nemas licnu,ako si popio pivu kad navece ides sa baustele,ako vozis stojadina i ne radi migavac....
Zanimljivi su mi kriteriji..sve se to cini OK, samo se pitam kako se to mjeri i objektivno ocjenjuje npr. strucno znanje, ugled, ponasanje van posla..?
kolko li je ova morala uglja navadit...pardon none raširit