Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jadno, nigdje ni K od Konjica.....
"Veliko hvala USAID-u,UNDP-u, Vladi Republike Srpske, gradu Banjoj Luci svim ministarstvima koji su doprinijeli obuci vodiča spasioca", rekao je Aleksandar Pastir, predsjednik Kajak, kanu i rafting saveza Bosne i Hercegovine. ----------------------------------------------------- STA PRICA OVA BUDALA, STA IMA CETNICIMA IZ GENOCIDNE VLADE ZAHVALJIVATI, DA NIJE BILO SAMOINCIJATIVE RAFTING LJUDI, NISTA OD GENOCIDNE VLADE, PUSTILI DA LJUDI UMIRU, DODIK SE SLIKA I VOZIKAO PO BEOGRADU.
,....da im daju nagrade u čamcima i opremi. Na kraju krajeva opet će nam zatrebati njihova pomoć
Daju im bezvrijedne medalje,salivene od celika za 10 feninga po komadu,bolje da su im dali po 100 eura ili 20 litara rakije
Ove medalje su nam itekako potrebne da vidimo da nas bar neko gleda, kad država nece, a medalje su od IRF-a( international rafting federation)sto dovoljno govori. Rakija nam ne treba nismo pjane, Rafteri smo ;)
pijete i vi rafteri znam ja