Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve je to fino, ali zar ne bi bilo fer da se sad komponuje i oda za prostatu za nas muške :) predlazem da je otpjeva Mata Hari
Rak dojki je rak Satanskog MODERNOG drustva. Naravno niko od njih nece da odustanu od tih modernih stvari da bi zaustavile rak. Vecina zena pije ko stuke a alkoloh isto doprinosi raku. Samo je vazno da vam Satanisti prodaju maglu i da idete na ovakve konferencije koja su cista glupost.
ja nisam zadovoljan sobom, ali sam zadovoljan kupatilom
1. Održavati čovječanstvo ispod 500.000.000 u vječnoj ravnoteži s prirodom. 2. Mudro se razmnožavati, održavati zdravlje i raznolikosti. 3. Ujediniti čovječanstvo novim jezikom. 4. Razumno upravljati strastima, vjerom, tradicijama i svim ostalim stvarima. 5. Zaštititi ljude i narode fer zakonima i pravednim sudovima. 6. Dopustiti nacijama rješavanje unutarnjih sporova, a one vanjske rješavati na svjetskom sudu. 7. Izbjegavati beznačajne zakone i beskorisne činovnike. 8. Uravnotežiti osobna prava sa društvenim dužnostima. 9. Cijeniti istinu, ljepotu i ljubav, tražiti sklad s beskonačnim. 10. Ne budi tumor na Zemlji, ostavi mjesta i za prirodu. Sve izgleda ok, dobro, super čak, ali je problem taj što se očito radi o ciničnom diktatu Industrijskog Konglomerata iz sjene u namjeri za uspostavljanjem Globalnog Gulaga pod diktaturom Svjetske Vlade na štetu prirodne raznolikosti, bez obzira tko je autor spomenika od kamenih blokova visokih 6 metara i teških 110 tona. Kako se čini, jedini odgovor na naše probleme je Novi Svjetski Poredak u kojem se ubrzo 90% čovječanstva mora izbrisati s površine Zemlje. Jednostavno, ima nas previše i trošimo previše globalnih resursa, zbog toga nam je hitno potreban globalni sud, globalni jezik, globalna ekonomija i vladajući konglomerat.
ispada da postoji samo rak dojke i rak maternice, što je s ostalim rakovima, koji su češće i fatalniji nego ovi, ima i gorih tragedija od neimanja djece i neimanja grudi, kako je onima što imaju rak grla pa ne mogu govoriti, rak mozga ,,,samo rak dojke se uvijek spominje..
to sa kerovima jedino vi imate problem, civilizirane zemlje ne! nemate vi lipe to sve eu financira i ako eu da novce za njih ima da tamo i odu, a ne da bošnje sebi potrpaju u džepove,fuj!
dunja hvala ti
први случајеви ове болести забиљежени су међу проституткама у паризу...
док рак грлића материце код католичких часних сестара
Pariz je inače poznat kao grad čistoće. I kad mi oni uzmu prosipat neku kulturu, do prije 300 godina se nisu ni kupali.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ti obrezani toliko si glup i neupucen ja sam muslimanka pa sam bolesna tokmaku jedan primitivni
dzevra, žao mi je. Želim ti brzo ozdravljenje. Uključi samo pozitivne miosli i otjeraj bolest od sebe. :) Sve najbolje ti želim. Ne obraćaj pažnju na ove neozbiljne komentare, jednostavno nisu dorasli temi.
brzo ozdravljenje i da nam zivis jos 100 godina :) zene, volimo sebe i da smo sebi uvijek prve na mjestu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Meni jedna od najdrazih pjevacica,svaka cast !
Zavisi sta slusas.Ko ima bolji od nje?