Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Katastrofalna je i situacija u zeljeznicama FBIH, gdje je na vlasti mafijas Osmanagic,kog stiti vrh SDA na celu sa Tihicem,Alispahicem i Adilom Osmanovicem.
Obećavao je Mile ko zna šta sve,PA NIŠTA ako do sada nismo skontali s kim imamo posla neznam kad će mo
Hahaha Dodik je dao obecanje da cete svi imati po 10.000 KM mjesecnu platu, da ste lider regiona, da cak iz Svicarske ljudi bjeze da zive u Laktasima. Dodik je obecavao da cete do mjeseca pardon polu-mjeseca odletiti najkasnije do kraja ove decenije. Dodik je dao obecanje da cete jesti ne zlatnim vec kasikama od platine, itd. On je mobilisao ukupne kapacitete u rs-u, on je obnovio svu privredu, izgradio sve puteve, eno u Cetvrti Rajh u Beogradu trazi Dodika za kancelara. Dodik vam dao obecanje a vjerovali. Ahahahahahah koliki je vama koeficijent inteligencije kad ste ga izabrali pa vjerovali u njegova obecanja. Njemu je Tihic vazniji za zabranu lokalnih izbora nego svi bosanski pravoslavci zajedno.